Guillermo Díaz 49 let


Americký herec, který se narodil 22. března 1975 a vyrůstal ve Washigton Heights. Jeho rodiče pocházejí z Kuby. První mluvící roli dostal v roce 1994 v seriálu FRESH. Další role byla v kritiky chváleném dramatu STONEWALL.

V roce 1999 si zahrál v 200 CIGARET, kde však nepromluvil ani slovo, a navštívil konkurz na režijní debut Ethana Hawkea s názvem CHELSEA WALLS. Jeho největší role přišla pro televizi Showtime, kde se objevil v seriálu TRÁVA. Hraje tady Guillermo Garciu Goméze, což je drogový dealer a objevuje se už od 3 série. V roce 2009 si ho vyhlídli pro seriál NEMOCNICE MERCY v produkci NBC.

Guillermo se otevřeně přiznal ke svojí homosexualitě. V poslední době byl k vidění například ve filmu POLDOVÉ nebo v seriálu NO ORDINARY FAMILY.


22.3.1975
New Jersey, USA
Guillermo Díaz csfd

You Can't Stay HereBrosMedeaWarning ShotDating Game KillerBilet na Vegas2nd ServeŽeny bez mužůDokonalá mrtvolaPoldovéPokoj naprotiŘezníkEvilutionThe Candy Shop13 GravesDown the P.C.H.Panna z Juarezu100% blondPraštění láskouShooting VegetariansTerminálTony 'n' Tina's WeddingDoUlike2watch.comNeporaženýUndermindWasabi TunaFidelZápadním směremChelsea WallsBoys Life 3200 cigaretPrávo silnějšíhoJust One TimeMazaní hošiThe Effects of MagicI Think I DoZkurvená nudaZlaté pobřežíBláznivá školaGirls TownJeště na to máme!ManiakParty GirlStonewallPravidla hryLaw & Order: Organized CrimeBludné kruhySocial DistanceUnited We Fall


Aktualizace osobnostního profilu Guillermo Díaz: 30.10. 2023 17:41