Lisa Ann Walter 60 let


Tato herečka se narodila 3.8. 1963 v USA. Lisa je tvůrcem a hlavní hvězdou seriálu ABC LIFE’S WORK. Na televizní obrazovce se objevila také ve filmech BREAKING NEWS a EMERIL. Kromě toho si zahrála epizodní roli v seriálu HBO CURB YOUR ENTHUSIASM a byla častým hostem v pořadu Billa Mahera Politically Incorrect. Na stříbrném plátně jsme ji mohli spatřit ve filmu EDDIE po boku Whoopi Goldberg, nebo jako chůvu malé Lindsay Lohan v rodinném filmu PAST NA RODIČE a také si zahrála v několika seriálech.

Mezi její novější kousky patří vedlejší role v akčňáku GRADUATION nebo ve filmu TVRĎÁK TAYLOR v hlavní roli s Owenem Wilsonem. Škoda, že tahle herečka začala hrát až v pozdějším věku.


3.8.1963
Silver Spring, Maryland, USA
Lisa Ann Walter csfd

Mateřská poutaRemember AmnesiaSvatební noční můraThe Ice Cream TruckYou Can't Have ItDependent's DayTCB BabyRozjedeme to!Wedding DayVrahouniTvrďák TaylorZkouška z dospělostiZnovu od začátkuCoffee DateNezkrotná Dee DeeRoom 6Válka světůSmím prosit?Božský BruceEarly Bird SpecialGet Your StuffPast na rodičeEddieZákladka Willarda AbbottaZáchranáři L. A.ChirurgovéDoubtGLOW: Nádherné ženy wrestlinguNubbin & FriendsScream QueensZase singleRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněModern MenPlastická chirurgie s. r. o.Watch Over MeLas Vegas: KasinoBreaking NewsEmeril


Aktualizace osobnostního profilu Lisa Ann Walter: 31.10. 2023 01:23