Chase Ellison 30 let


Chase se narodil v Nevadském Renu 22 září 1993. Svou hereckou kariéru započal ve svých šesti letech, kdy vystupoval zejména v televizních reklamách a jako fotomodel. V roce 1999 přijal angažmá do televize na pozici hostující role v televizním seriálu RODINNÉ PRÁVO. Po ukončení tohoto seriálu došlo na nějaký čas k pozastavení jeho herecké kariéry s výjimkou drobnějších individuálních vystoupení v projektech jako seriály VZKVÉTAJÍCÍ MĚSTO (2002), MALCOLM V NESNÁZÍCH (2000) či STRÁŽKYNĚ ZÁKONA (2001).

Za jeho nejvýraznější obsazení z perspektivy dětské filmové kariéry lze považovat snímek VÍLA ZUBĚNKA (2010), kde ztvárňuje 13 letého syna, který nesnáší přítele své matky.

Pokud zrovna aktivně nehraje, věnuje Chase svůj volný čas především nespočtu hodin ve skateboardovém parku či hraním videoher nebo paintballu.


22.9.1993
Reno, Nevada, USA
Chase Ellison csfd

Hot MessVillage PeopleThat's What I AmNezastavitelnýSummer CampVíla ZuběnkaWolfsbergská bestieRocketSvětlušky v zahraděDůvěrnostiPrvní vítězstvíSebevrazi - Love story z onoho světaNa konci světaNeuvěřitelný život Ethana GreenaTruchlivé dědictvíSanta juniorDokonalá manželkaNebezpečná partieCode BlackLoveZvrat: Washingtonovi špioniJak jsem poznal vaši matkuDeadwoodSavedOdpočívej v pokojiRodneyVzkvétající městoProvidenceSedmé nebeStrážkyně zákonaMalcolm v nesnázíchRodinné právoMladí a neklidníSunday's MotherQuakeThe 28th Annual Young Artist Awards


Aktualizace osobnostního profilu Chase Ellison: 1.11. 2023 16:49