Aubrey Plaza 39 let


Aubrey Plaza se narodila ve městě Wilmington v Delaware. Přesto má irsko – portorické kořeny, protože její matka, právní zástupkyně je původem Irka a otec, finanční poradce, Portoričan. Aubrey (prý podle písničky „Aubrey“ od Bread) má dvě mladší sestry René a Natalii.

Po škole se věnovala spoustě různých činností. Dělala např. hostesku nebo poslíčka u TV stanice NBC. Mimo jiné také působila už od r.2004 v divadle Upright Citizens Brigade jako komik a bavič, kde byla známá svým specifickým cynickým smyslem pro humor.

Její první příležitost na ni čekala až do roku 2009, kdy dostala roli cynické praktikantky April Ludgate v seriálu televize NBC PARKS AND RECREATIONS za kterou získala v r.2010 cenu Imagen Award za vedlejší roli. Role byla vytvořena přímo pro ni na základě absolvovaného castingu. Když ji režisér castingu potkal, řekl prý režiséru Michaelu Schurovi : “Právě jsem potkal nejdivnější holku, jakou jsem kdy viděl, musíš se s ní sejít a obsadit ji do svého seriálu“.

To jí otevřelo dveře do světa showbyznisu a příneslo jí to i několik dalších rolí, MYSTERY TEAM (2009), FUNNY PEOPLE (2009), SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD (2010), SLEČNY V NESNÁZÍCH (2011).


26.6.1984
Wilmington, Delaware, USA
Aubrey Plaza csfd

MegalopolisOperace Fortune: Ruse de guerreEmily the CriminalVe víru tajemstvíBestselleryČerný medvědŠťastné a veseléDětská hraAn Evening with Beverly Luff LinnIngrid míří na západJeptiškyDěda je lotrJoshyMike i Dave sháněj holkuFresnoThe Driftless AreaGrumpy Cat's Worst Christmas EverKdo věří na láskuLife After BethNed RifleVíkend s AlexemCenter JennyCharlie musí zemřítThe To Do ListUniverzita pro příšerkyProzření Charlieho Swana IIIThe End of LoveVlastní zbraň podmínkouSlečny v nesnázíchTřídní srazUn giorno questo dolore ti sarà utileScott Pilgrim proti zbytku světaKomiciMystery TeamAgatha: House of HarknessScott Pilgrim jde na věcBílý lotosMalá ďábliceSimpsonoviCinema ToastDuncanvilleHovoryMuppets NowLegion


Aktualizace osobnostního profilu Aubrey Plaza: 18.12. 2023 22:09