Greg Vaughan 50 let


Celým jménem James Gregory Vaughan Junior, příležitostný herec a bývalý model se narodil 15. června 1973 v Dallasu, ve státě Texas. Byl vychováván pouze matkou spolu se svým sourozencem. Letní prázdniny trávil v městečku Fredericksburg a pracoval v restauraci jeho prarodičů. V 16 letech se dočetl o modelingovém konkurzu „Back to School“ kam poslal svoje fotky, nevyhrál, ale i tak se začal věnovat modelingu a dokonce podepsal smlouvu s modelingovou agenturou.

Greg krátce chodil s herečkou Alyssou Milano (ze seriálu Čarodějky- Phoebe Halliwell). 4. června 2006 se oženil s marocko-holandskou modelkou Touriyou Haoud. Přesně za rok 4. května 2007 se jim narodil syn, kterého pojmenovali Jathan James Vaughan. Stále žije v Los Angeles a věnuje se mnoha sportům: jezdectví, basketbalu, windsurfingu, učí se hrát na kytaru a zpívat. Je dobrým přítelem s Jasonem Thompsonem a Kelly Monaco.


15.6.1973
Dallas, Texas, USA
Greg Vaughan csfd

Na Valentýna o den víceVánoce s novou láskouDruhá šance na láskuNejlepší kamarádkySomeone to LoveBorderline MurderSebastianVánoční cesta láskyStudent AffairsKukuřičné děti 5: Pole teroruJedovatý břečťan 3: PokušeníNo Small WaysQueen SugarLuciferExtantG.C.B.Jane by Design90210: Nová generaceUzavřený případStill StandingGlory DaysSabrina - mladá čarodějniceWill a GraceČarodějkyMožná už zítraLegacyLoď láskyNa život a na smrtBeverly Hills 90210


Aktualizace osobnostního profilu Greg Vaughan: 3.11. 2023 09:25