Marius Colucci 47 let


Francouzský herec Marius Colucci se narodil 16. října 1976 v Paříži jako druhý syn slavného francouzského herce a komika Michela Colucci (Coluche). Jeho matkou je tisková atašé Véronique Kantor. Má staršího bratra Romaina (*1972). Rodiče se v roce 1981 rozvedli, což oba bratry trvale poznamenalo. Od roku 1982 se se svým otcem prakticky nestýkali. Coluche propadal těžkým depresím, protože jeho herecký kolega a kamarád Patrick Dewaere spáchal sebevraždu. Coluche měl problémy s alkoholem a s barbituráty. A než si stačil urovnat své vztahy se svými syny, potkala ho v roce 1986 smrtelná nehoda. Marius však na svého otce nezanevřel a vydal se po jeho stopách.

Marius Colucci se dále také objevil v TV seriálech LES INSÉPARABLES (2005) a AU SIECLE DE MAUPASSANT: CONTES ET NOUVELLES DU XIXeme SIECLE (2009), a také v TV filmu MYSTERE AU MOULIN ROUGE (2011). Marius na rozdíl od svého otce nezakotvil v Café-Théâtre, nýbrž v Théâtre de boulevard. U příležitosti 20. výročí úmrtí Coluche, byl na počest tomuto výjimečnému herci otevřen Place Coluche, který se nachází v 13. a 14. pařížském obvodu, a který Marius společně s bratrem a matkou symbolicky pokřtili.


16.10.1976
Marius Colucci csfd

Rendez-vous avec le CrimeConneXion intimeQuand on crie au loupLe Mec de la tombe d'à côtéCalomniesCent pages blanchesOdvrácená tvář Paříže: Záhada v Moulin RougeDomácnost narubyUne lumière dans la nuitČtyři hvězdičkyFamille Zappon, LaL'Homme qui voulait passer à la téléUne vieŠedé dušeCourrier du coeurLes Clefs de bagnoleRetour a la viePêcheur d'IslandeStále samiCher franginJ'aurais jamais dû croiser son regardCapitaine MarleauJoséphine, ange gardienQuadrasInterventionsVraždy podle Agathy ChristieAu siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècleMalé rodinné vraždyLes inséparablesKomisařka Diana CarrováLa Grande histoire des Petits meurtresDix films pour en parlerMême le dimancheDe l'autre côté du miroirOn ne peut pas plaire à tout le mondeVivement dimanche prochain


Aktualizace osobnostního profilu Marius Colucci: 6.12. 2023 12:48