Peyton List 37 let


Narodila se 8. srpna 1986 v Baltimore, Maryland. Vyrůstala se svou starší sestrou Brittany, která pracuje jako modelka v Německu. Peyton studovala na School of American Ballet v New Yorku a tam také vystupovala na jevišti. Navštěvovala prestižní School on the Roland Park, ale nedokončila ji. Ve věku osmi let se vydala do dětské modelingové agentury.

Ve věku 12 let byla pozvána k účasti na škole letního programu amerického baletu. Patřila pod skupinu s názvem Ford Children. Získala menší roli v seriálu SEX VE MĚSTĚ a do herectví se zamilovala. Poté pokračovala v chození na konkurzy a získala roličku v ZÁKON A POŘÁDEK. Díky tomu se ve věku 15 let podepsala pod tříleté spolupracování na projektu AS THE WORLD TURNS, kde ztvárnila postavu Lucy Montgomery.

Tuto postavu opustila v roce 2004 a začala se pohybovat v seriálech. Menší role si připsala ve SMALLVILLE, BEZE STOPY, ONE TREE HILL ale i v KRIMINÁLCE MIAMI i NEW YORK. V roce 2005 se ukázala ve filmu GOLFOVÝ SEN. V roce 2006 se jí podařilo konečně u seriálu získat roli na víc epizod. Bylo to u seriálu WINDFALL. Ve 3 epizodách se mihla i v seriálu ZA ROZBŘESKU.

Seriály se jí staly osudnými, dokázala se prosadit v seriálu FLASHFORWARD, kde si zahrála chůvu Nicole Kirby. Další významnou rolí je postava Jane Euro v seriálu MAD MEN. V roce 2008 si zahrála ve dvou nezávislých filmech DEEP WINTER a NOČNÍ AUTOBUS.


8.8.1986
Baltimore, Maryland, USA
Peyton List csfd

Sázka na zlatoA Maple Valley ChristmasMeeting EvilLow FidelityHladina adrenalinuNoční autobusGolfový senZelenáčBlade Runner: Black LotusCharmedStar Trek: PicardGothamOkupovaná kolonieFrequencyZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiFlashLidé zítřka


Aktualizace osobnostního profilu Peyton List: 2.11. 2023 15:48