Jessica Napier 45 let


Narodila se na Novém Zélandu, ale brzy po té její otec, herec Marshall Napier, přesídlil rodinu do Austrálie. Právě její otec přivedl Jessicu k herectví. Při natáčení jedné epizody populárního australského seriálu Záchranáři se odmítla mladá herečka potopit do močálu a Marshall pohotově nabídl svou desetiletou dceru. Po Záchranářích jí dal otec číslo na agenta a rekl, že jestli chce tohle opravdu dělat, může to udělat sama. "Tak jsem dostala první pořádnou práci a zbytek už je historie". Byla to role v dalším seriálu Echo Point.

V roce 2000, už jako zavedená herečka, získala jednu z hlavních rolí v seriálu McLeodovy dcery. Tomu se dostalo, nejen v Austrálii, velké popularity. Přesto ho Jessica v roce 2003 opustila. Ve stejném roce natočila TV film The Alice, který díky úspěchu následoval i stejnojmenný seriál. V roce 2011si zahrála ve filmu z trilogie Underbelly Files: Infiltration, který navazuje na seriál Ostré jako břitva (Underbelly).


4.4.1979
Wellington, Nový Zéland
Jessica Napier csfd

Moon Rock for MondaySavages CrossingUnderbelly Files: InfiltrationGhost RiderSafety in NumbersIllustrated Family Doctor, TheThe AliceChild Star: The Shirley Temple StoryNeposlušné srdceAngstCity LoopHorká krevBlackrockLove SerenadeHarrowBite ClubJanet KingováNámořní hlídkaRescue Special OpsChandon PicturesThe AliceMcLeodovy dceryHead StartZtracený světAll SaintsRanařiOddělení vraždThe Wonderful World of DisneyWildsideMrazivé příběhyVodní krysyEcho PointZáchranářiStuffed BunnyJet SetTwitch


Aktualizace osobnostního profilu Jessica Napier: 23.3. 2024 00:15