Quinton Aaron 39 let


Quinton Aaron se narodil 15. srpna 1984 v Bronxu (New York City), ale se svojí matkou spisovatelkou Laurou Aaron žil v Augustě (Georgia). Už jako malý rád zpíval. Když mu bylo devět let byl pokřtěn a začal zpívat v kostele. Jeho hereckým debutem byla vánoční hra.

Za THE BLIND SIDE byl nominován na dvě ceny Black Reel za rok 2010, které se udělují afroamerickým osobám podnikajícím ve filmovém průmyslu.


15.8.1984
Bronx, New York City, New York, USA
Quinton Aaron csfd

Blue LightningKiller ConnectionThe Wedding Pact 2: The Baby PactMummy DearestSummertime DropoutsThe Cardinal SinWonder LondonElfette Saves ChristmasRock Paper DeadBad CompanyFishbowl CaliforniaThe Second Coming of ChristWorthlessAn American in TexasHeart, BabyJason's LetterJusticeNení to moje chyba a navíc mě to nezajímáExtraction: GenesisGreaterHero of the UnderworldMatky a dceryMy First MiracleNa půli cestyTradedDancer and the DameMy Favorite FiveBroken DollLap DanceNapospas osuduZjevení zla1982Paranormal MoviePoslové spravedlnostiZrození šampiónaProsíme přetočteFeliz NavidadLocked in LoveUnsubscribeDrsná HarryOne Tree HillNemocnice MercyZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiV těle boubelkyZákon a pořádekThe Gary I Knew3 Years in Pakistan: The Erik Aude StoryDadThe Playboy Morning ShowThe Teen Choice Awards 2010Strašidelné příběhy celebritFashion News LiveThe ViewEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Quinton Aaron: 3.11. 2023 23:31