Bolo Yeung 77 let


Vlastním jménem Sze Yang se narodil 3.7. 1946 v čínském Kantonu. Od dětství se věnoval různým sportům a bojovým uměním, zejména kung-fu. Na konci 60. let se rozhodl emigrovat z komunistické Číny a přeplaval (ano, čtete dobře!) přes moře do sousedního Hongkongu. Tady si také poprvé oblíbil posilování a začal se věnovat kulturistice, v níž se stal uznávaným světovým šampiónem.

Mezi jeho nejznámnější postavy patří asi hlavní záporáci z filmů KRVAVÝ SPORT (1988) a DVOJITÝ ZÁSAH (1991), kde byl protihráčem Jean-Claudea Van Damma.

Je otcem dvou synů – Dannyho a Davida. Starší z nich pokračuje v rodinné tradici a je rovněž hercem. Dnes se Bolo Yeung věnuje cvičení tai-chi.


3.7.1946
Guangzhou, Guangdong, Čína
Bolo Yeung csfd

Vjes mir u našich nogBlizhniy Boy: Ultimate Fighter, TheTygří spáry IIIShootfighter 2: MstaTygří spáry 2Smrtelný sportTygří spáryŽelezné srdceDvojitý zásahFearless TigerKrvaví bratřiXue ran hong chenKrutý bojKrvavý sportYi qi liang fuDědictví vášněMilionářský expresŠťastné hvězdy v akciBruce Lee's Dragons Fight BackDa gung wong daiJuk nei ho wanMé šťastné hvězdySeven AngelsWay of the Dragon 2Fan wan diYi ren zai jianShao ye Wei WeiČerná magie: Boxerovo znameníKung Fu CookNindža odplácíAll the Wrong CluesJie quan da dong kauDráždění svižníkaFen zhu chi lao huKrál kung-fuPotomci Bruce LeeaSnake Deadly ActXiao zi chu maDiao qin shuang jueHe quanHuang jin die xueKrál pěstních soubojů 2Mi quan san shi liu zhaoWen daYan bao fuZa jia gao shouDragon on FireE yu tou hei sha xingHra se smrtíHuo shao shao lin menMeng nan da zei yan zhi huNan yang tang ren jieShe nu yu chaoSpojka v AmsterdamuBruce, Šaolin a kung-fuGekisacu! DžadókenQian li dan qi zhui xiongShi da sha shouVězeňské právoE tan qun hing ying hui


Aktualizace osobnostního profilu Bolo Yeung: 5.11. 2023 01:21