Olga Krasko 42 let


„Co se tomu směješ? To je moje dcera, ty ….“ Tak trochu zmateně uvedl šéf brněnské pátračky Arazím záhadnou neznámou, která v díle Četnických humoresek s podtitulem Narodil se Kristus pán zaklepala na dveře stanice. Do dveří a zároveň do srdcí diváků s plachým úsměvem vstoupila ruská šlechtična Klaudie – Olga Jurjevna Krasko.

Olga si něco z avanturistky Varvary z Tureckého gambitu přinesla i do osobního života. Když se jí v dubnu 2006 z manželství s ruským hercem a kolegou z Tabakerky Dmitrijem Petrunem narodila dcera Olesja, neváhala a s dvouměsíčním dítětem jela do České republiky na natáčení pokračování 'Humoresek'. Ostatně, právě kvůli Olžinu těhotenství bylo natáčení další série odloženo. Zajímavostí je, že v několika záběrech seriálu je jako filmové dítě Olžina vlastní dcera. V době natáčení 'Humoresek' už za sebou měla další krásné, a od charakteru Klaudie zcela odlišné, role. V roce 2005 hrála v seriálu JESENIN knihovnici Jelenu, dívku která neohroženě a navzdory zájmu nadřízených pomáhá s pátráním po důvodu Jeseninovy smrti. Ve stejném roce hrála rovněž po boku Olega Menšikova v seriálu ZLATÉ TELE. Roli knihovnice si zopakovala v melodramatu NOČNÍ HOST (2011).

Její manželství s otcem její dcery nevydrželo. Olga však, stejně jako Varvara Suvorova, Klaudie nebo knihovnice Jelena, nehází flintu do žita a čeká, co dalšího život přinese.


30.11.1981
Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz
Olga Krasko csfd

Pro Ljolju i MiňkuTěrritorijaMaša i MedveďV stile jazzPěrvaja popytkaMaša i moreMy stranno vstretilisParadoxValerij Charlamov. Dopolnitělnoje vremjaZnak sudbyTurecký gambitVremja sobirať kamniTátaDoktor KrasnovBludnyj synIgra s ogňomMoskovskaja borzajaUčitěljaVolčje solnceSklifosovskij 2Šerlok CholmsEffekt BogarněSklifosovskijSklifosovskij 1Četnické humoreskyJeseninOchota na izjubrjaZlaté teleNěudača Puaro


Aktualizace osobnostního profilu Olga Krasko: 3.4. 2024 21:34