Richard Müller 62 let


Známy slovenský spevák a hudobník, ktorého môžeme bez výčitiek nazývať legendou medzi slovenskými hudobníkmi.

V roku 1984 založil elektropopovú skupinu Banket a neskôr spolu s Andrejom Šebanom robil scénickú hudbu k muzikálu Baal.

V roku 2002 moderoval na STV svoju vlastnú talkshow Promülle.

Richard sa od vydania svojho prvého albumu Bioelektovízia (1986), ešte so spomínanou kapelou Banket, vypracoval na jedného z najúspešnejších (ak nie najúspešnejšieho) spevákov na Slovensku. Podarilo sa mu preraziť aj v Českej republike.


6.9.1961
Hlohovec, Československo
Richard Müller csfd

BuráceníRivers of BabylonF.T.F.T. na cestáchOrechové škrupinkyDo-re-miPoznám takú bylinkuŠťastie na dobierkuLokal TVPanelákPopStory55Majk Spirit feat. Richard Müller: Nie som tu náhodou (Behind the Scenes Video)Nie sme zlí - Boris Filan 70?Český mejdan s Impulsem 2018CooltúraRICHARD MÜLLER NA JOJKE V MESTERichard Müller: NepoznanýZlatá lýraŽebřík 2014 Bacardi Music AwardsRichard Müller & Fragile - HLASYTributeMüller 44Příběhy slavnýchRichard Müller: 44 Koncert13. komnataRichard Müller - Koncert Lucerna PrahaPetr HapkaJaroslav FilipMartin Babjak a hostiaVlastnými slovamiKdo je kdoRichard MüllerRichard Müller a BanketEmma Smetana & Richard Müller: Tahle jedna vterinaMajk Spirit feat. Richard Müller - Nie som tu náhodouRichard Müller - Adieu AdeleMajk Spirit feat. Maxo - ZbojníkRichard Müller feat. Tereza Kerndlová - Klid, mír a pokoraRichard Müller: Do batôžkaHitparáda 80. letMosty Gesharim 2022 - Richard MüllerRichard Müller, Adela Vinczeová: ONA A ONRýmování o životě: Koncert osobnostíKoncert pre Jara FilipaAll Stars Band 2000Aréna hudby a spevu: Richard MüllerBratislavská lýra: Koncert víťazov bratislavských lýrHity 89Hity 87Ceny Anděl Coca-Cola 2022


Aktualizace osobnostního profilu Richard Müller: 1.12. 2023 11:49