Caitlin Fitzgerald 40 let


Caitlin je velmi nadějnou a především krásnou  a mladou americkou herečkou známou hlavně z populárního seriálu Masters of Sex. Pochází z Camdenu ve státe Maine, ale nyní hlavně kvůli práci přebývá v Kalifornii a New Yorku.

Za její největší filmové úspěchy lze považovat účinkování ve snímcích Nějak se to komplikuje s Alecem Baldwinem a Meryl Streep, fiktivní dokument Novomanželé, Fitzegeraldovic rodinné Vánoce, či film Slečny v nesnázích a vedlejší role v seriálu Gossip Girl, neboli Superdrbna.  Největší slávy se však dočkala díky obsazení v seriálu Masters of Sex, kde si zahrála Libby Masters a jedna z jejích scén byla zvolena mezi nejlepší scénu se sexuálním námětem.


25.8.1983
Camden, Maine, USA
Caitlin Fitzgerald csfd

Chicagský tribunálMuž, co zabil Hitlera a pak yettihoDárek od srdceThis Is Your DeathAlways ShineMercyManhattan RomanceAdult BeginnersMutual FriendsLike the WaterThe Fitzgerald Family ChristmasDirty MovieNewlywedsSlečny v nesnázíchIn the MeantimeLove SimpleMy Last Day with YouNějak se to komplikujeZažít WoodstockA Jersey ChristmasNeskutečná AnnaStanice 11Boj o mocSweetbitterUnREALCode BlackMystérium sexuNová holkaRectify


Aktualizace osobnostního profilu Caitlin Fitzgerald: 15.4. 2024 13:40