Nora Dunn 71 let


Nora Dunn se narodila 29. dubna 1952 v Chicagu, Illinois. Od roku 1970 do roku 1972 chodila na School of the Art Institute v Chicagu dále na San Francisco City College a Academy of Fine Arts. V září 1987 se Nora vdala za dramatika Raye Hutchesona a v roce 1995 se rozvedla, v roce 1998 se opět vdala a to za stavitele Seana McGarryho.

Dunn v roce 1990 byla v centru pozornosti, když spolu s původním hudebním hostem Sinéad O'Connorovou bojkotovala scénu, kterou režíroval komik Andrew Dice Clay, protože se jim zdál jeho misogynský humor urážlivý. Od té doby se, kromě četných rolí v celovečerních filmech, vrátila do televize s opakujícími se rolemi v SISTERS z let 1993-1996, THE NANNY z let 1998-1999 a hostující hlavní rolí v dvojdílné episodě v THE X-FILES v roce 1998.


29.4.1952
Chicago, Illinois, USA
Nora Dunn csfd

The HaterSpolu nespoluThe Lost HusbandDobrodružství dokonalého chlapceCanal StreetDudeMáš ji!The OathA Light Beneath Their FeetVincentův světFrankie Go BoomLOLVýlet s mámouMy SuicideNějak se to komplikujeO smyslu životaTravička zelenáApokalypsaDarwinovy cenyNational Lampoon's PuckedAmber Frey: Witness for the ProsecutionProdaná láskaThe Civilization of Maxwell BrightThe Prize Winner of Defiance, OhioVzestup Arnolda SchwarzeneggeraNovemberPaper CutZákon přitažlivostiBožský BruceDie, Mommie, Die!Knee High P.I.PorotaPresumpce vinyŽidovské kladivoHackeřiPast na rosomákaCo horšího se může stát?Před svatbou ne!Velké průšvihy Maxe KyblíkaZoolanderZ jaké jsi planety?Krása na zabitíSwap MeetTři královéMůj pes Buddy 2Skandál BulworthTenká růžová čáraPoslední smíchV zajetí rockuZbožňuju trableBasic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90'sVčera narozeníSkutečný život v Belle ReveStepping OutMiami BluesJak se dostat na vysokouPodnikavá dívkaDMZ


Aktualizace osobnostního profilu Nora Dunn: 5.11. 2023 08:44