Will Forte 53 let


Tento americký herec, bavič a scénárista se narodil 17. června 1970 v Kalifornii. Absolvoval zde střední školu a poté vystudoval historii na University of California.

Will se také objevil v celé řádě úspěšných seriálů. Vášnivého čtenáře Barneyho blogu a jeho chvilkového wingmana ztvárnil v JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU, v jednom z posledních dílů ÚTĚKU Z VĚZENÍ se mihnul jako vyšetřující detektiv. Z dalších rolí například AMERICAN DAD! či dvě epizody seriálu STUDIO 30 ROCK.

Co se týče jeho scénáristické dráhy, je autorem několika scénářů k show Davida Lettermana a především napsal komedii BRATŘI SOLOMONOVI, ve které si samozřejmě i zahrál jednoho z bratrů. Ze zmíněné vedlejší postavy se stal v roce 2010 celovečerní film MACGRUBER, ve kterém hraje Will hlavní roli, i když je v seznamu herců uváděn až na čtvrtém místě. Tato komedie byla však velmi vlažně přijata jak fanoušky, tak filmovými kritiky.

Vypadá to, že tento všestranný umělec se bude v budoucnu objevovat převážně jako host spíše v počinech televizních produkcí či seriálů, tak jak tomu bylo ostatně dodnes.


17.6.1970
Alameda County, California, USA
Will Forte csfd

Thelma the UnicornCoyote vs. AcmeKrakenteena RubyMimozemský únos rodičůVocasy na tripuStudio 666Weird: The Al Yankovic StoryAmerika: FilmScoob!WilloughbyoviExtra OrdinaryHodní hošiLEGO® příběh 2Prací automatŠprtky to chtěj takyA Futile and Stupid GestureTour de dopingKeanu - Kočičí gangsterkaPopstar: Vše pro slávuDon VerdeanGet SquirrelySedm dní v pekleŠest směšnýchApartment TroublesJe prostě báječnáLEGO® příběhBěž a skoč!Machři 2NebraskaNepoučitelníZataženo, občas trakaře 2Můj otec je šílenecSousedská hlídkaTim and Eric's Billion Dollar MovieA Good Old Fashioned OrgySuper MacFanoušciNěco na těch mužích jeThe Slammin' SalmonZataženo, občas trakařeBaby MámaBratři SolomonoviOktoberfestCesta kolem světa za 80 dníClone HighVeliký severHouseBroken


Aktualizace osobnostního profilu Will Forte: 10.3. 2024 14:20