Lou Ferrigno 72 let


Louis Jude Ferrigno se narodil v New Yorku v části Brooklyn, do italsko-americké rodiny. Jeho otec, poručík u New Yorské police, který byl vzpěračem stejně jako Lou, byl velmi přísným na Loua i jeho matku. Ve věku 3 let prodělal Lou ušní infekci a ztratil 80 % sluchu, což mu zkomplikovalo život, protože se v následujících letech většině lidem jevil jako mentálně zaostalý (vada sluchu totiž nebyla odhalena hned). Se silovým tréninkem začal ve 13 letech jako vysoký hubený chlapec a jeho velkým vzorem (stejně jako pro vetšinou ostatních začínajících kulturistů té doby) byl Steeve Reeves známý z filmu "Hercules".

V roce 1977 se umístil čtvrtý na soutěži World´s Strongest Man (Nejsilnější Muž Světa). Lou Ferrigno v těchto letech vážil 130 kg při výšce 198 cm. Jeho mimosoutěžní váha v roce 1992 dosáhla dokonce na neuvěřitelných 143 kg. Bylo zřejmé jakým směrem se jeho filmová kariéra bude ubírat. V letech 1977 zahrál sérii filmů a seriálů NEUVĚŘITELNÝ HULK, v roce 1983 se objevil ve filmu HERCULES. V následujících letech si zahrál ve všech možných variacích filmů a seriálů Neuvěřitelného Hulka, které byly prokládány různými filmy jako například SINDIBÁD SEDMI MOŘÍ, nebo KLEC SMRTI.

V počátcích 90. let se vrátil k soutěžení na profesionálních soutěžích Masters Olympia (seniorská varianta soutěže Mr. Olympia), kde se v roce 1992 a 1993 umístil na 12. a 10. místě. Po těchto soutěžích definitivně skončil s kulturistikou. Nejnověji ho můžeme krátce spatřit v posledním snímku NEUVĚŘITELNÝ HULK z roku 2008, kde si zahrál symbolickou roli bezpečnostního pracovníka.


9.11.1951
Brooklyn, New York City, New York, USA
Lou Ferrigno csfd

Active ShooterMummy DearestNájemník na zabitíCross 3Purge of Kingdoms: The Unauthorized Game of Thrones ParodyRing RingSurge of DawnEnter the FireInstant DeathThor: RagnarokSurge of Power: Revenge of the SequelThe Bandit HoundThe Next Big ThingAvengers GrimmAvengers: Age of UltronKrál Škorpion: Cesta za mocíŽraločí tornádo 3Máma na tahuAvengersSoupernaturalKámoš k pohledáníNeuvěřitelný HulkSurge of PowerHulkFrank McKluskyFrom Heaven to HellPing!KmotříčekBlbouniKlec rychlé smrtiNěkdo to rád studenéThe Making of '...And God Spoke'Extralarge 4: Jo-JoŽabí město 2Absolutní pekloLiberty & BashNeuvěřitelný HulkAll's FairBoj o životProces s neuvěřitelným HulkemSindibád sedmi moříNávrat neuvěřitelného HulkaPouštní vojákHerkulova dobrodružstvíHerkulesSedm slavných gladiátorůNabídkaLokiThe Adventures of Velvet ProzakCon ManMezi námi medvědyČas na dobrodružství


Aktualizace osobnostního profilu Lou Ferrigno: 1.3. 2024 08:11