Aloma Wright 74 let


Aloma Wright narozena 10. května 1950 v New Yorku je americká herečka známá především svými seriálovými rolemi. I když se narodila v rušném a multikulturním městě New York, své dětství strávila v mnohem klidnější Kalifornii.

Její zatím nejznámější a nejvýraznější role, byla zvědavá a nábožensky velmi silně založená sestra Laverne Roberts v seriálu z nemocničního prostřední SCRUBS. Účinkovala zde šest sezón, než její postava zemřela při autonehodě. V sedmé sezoně se ještě na pár dílů vrátila jako sestra Shirley. Scénáristé původně zamýšleli, že by hrála sestru původní Laverne, která bude alkoholička a ateistka, ale nakonec jim to přišlo nevhodné.

V dalších malých rolích se objevuje v mnoha amerických filmech a seriálech, které u nás nejsou v podstatě vůbec ve známosti. Z nejznámějších například sitcom MALCOLM V NESNÁZÍCH, romantická komedie BRAVO, GIRLS! či kontroverzní DĚKUJEME, ŽE KOUŘÍTE. Hlavní sestru si zahrála v jedné epizodě NCIS.


10.3.1950
New York City, New York, USA
Aloma Wright csfd

The Christmas EditionBaking ChristmasDiva DiariesWard of the StateMore to LoveMy Girlfriend's BackHurricane in the Rose GardenLeváciTouchedAfter SchoolBen 10: Race Against TimeHell on EarthLord Help UsLove... & Other 4 Letter WordsUniversal RemoteGrad NightDěkujeme, že kouříteFamily ReunionGospelRodinka na tripuSpas nás před EvouMr. Deeds - Náhodný milionářSladkých sedmnáctBratřiKdyž Billie porazila BobbyhoMotokrosPřichází království nebeskéBravo, girls!Hodina stínůTransportTrippin'About SarahDevil in the FleshVzala jsem si monstrumStuart Saves His FamilyU Raven domaYoung Dylan od Tylera PerryhoKravaťáciChampionsLuciferThe Guest Book


Aktualizace osobnostního profilu Aloma Wright: 31.10. 2023 04:10