Scott Porter 44 let


Scott Porter se narodil 14. července 1979 v Omaze, Nebraska, ale už v dětství se přestěhoval do Winter Parku na Floridě a navštěvoval Lake Howell High School. Má dva mladší sourozence, bratra a sestru.

V roce 2007 si zahrál roli Colina Thompsona ve filmu HUDBU SLOŽIL, SLOVA NAPSAL. O rok později si zahrál roli Rexe ve filmu SPEED RACER. Stejně tak se objevil i v hororovém pokusu PROM NIGHT. V roce 2009 se objevil po boku Vanessy Hudgens a Lisy Kudrow ve filmu ROCK ZE STŘEDNÍ a také se objevil ve filmu PAN DOKONALÝ s Alexis Bledel.

V roce 2010 si zahrál v romantickém dramatu MILÝ JOHNE. O rok později začal natáčet seriál z lékařského prostředí HART OF DIXIE, který byl uveden na podzim 2011.


14.7.1979
Omaha, Nebraska, USA
Scott Porter csfd

Taking the ReinsBrampton's OwnThe To Do ListTřídní srazMilý JohneNomadsMasterworkPan DokonalýRock ze středníMaturitní plesSpeed RacerDescentHudbu složil, slova napsalGinny a GeorgiaJe to v násLuciferHarley QuinnAvengers - SjednoceníCharmedDo temnotyProč ženy zabíjíZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiDokonalý SpidermanOutcast


Aktualizace osobnostního profilu Scott Porter: 20.11. 2023 00:59