Rossy de Palma 59 let


Rosa Elena García Palma de Mallorca je španělská herečka, zpěvačka a příležitostná modelka známá jako Rossy de Palma. Narodila se 16. září 1964 v Palma de Mallorca na Baleárech.

V 90. letech byla za filmy KIKA a LA FLOR DE MI SECRETO nominována na cenu Goya za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli a v roce 1998 vyhrála Special Prize na Mezinárodním filmovém festivalu v Locarnu za film HORS JEU.

Ve Španělsku je však stále příliš spojována se světem Almodóvara, což představuje překážku pro ostatní španělské filmové tvůrce. Ti se na ni dívají s nedůvěrou, a tak tento velký talent zůstává nedoceněný. V posledních letech dostává nabídky i z Francie a podílela se na filmech jako LA FEMME DU COSMONAUTE nebo LE BOULET.

V současné době žije v Paříži se svými dvěma syny a i přes své výrazné rysy v obličeji neuvažuje o plastické operaci - je prý se sebou spokojená.


16.9.1964
Palma de Mallorca, Islas Baleares, Španělsko
Rossy de Palma csfd

ApachesMi otro JonMilarepaCarmenLa MaisonRainbowEl refugioParalelní matkyZáhada v Saint-TropezSmeťáciUne sirène à ParisA pesar de todoLos Rodríguez y el más alláMůj brácha loví dinosauryTu me manquesÀ cause des filles ..?BrillantissimeIl se passe quelque choseMuž, který zabil Dona QuijotaEl intercambioMadam služebnáSeñor, dame pacienciaToc TocEn tu cabezaJulietaGraziellaIncidenciasSpiknutíSólo químicaAmor de mis AmoresDejte mi pokoj!&MeJack a mechanické srdceNo sé si cortarme las venas o dejármelas largasTři svatby navícSvět jí ležel u nohouGigolaMiss TacuarembóNo pasaranRozervaná objetíAristokratéPosedlé tancem20 centímetrosAgenti nula nulaPouze pro zvanéThe Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab StoryTvoje ruce na mé půlceBlbec na krkuL'Origine du mondeNag la bombeZatracené polovičkyZtráta sexuální nevinnostiHors jeuKrev andělůLa femme du cosmonauteAirbagFranchesca PageCuerpo en el bosqueMetalmeccanico e parrucchiera in un turbine di sesso e di politica


Aktualizace osobnostního profilu Rossy de Palma: 3.11. 2023 09:11