Petr Konáš 41 let


Petr Konáš vystudoval Střední průmyslovou školu zeměměřickou v Praze, avšak tomuto oboru se věnovat nechtěl. Více méně náhodou si podal přihlášku na Vyšší odbornou školu hereckou v Praze-Michli, na kterou ho přijali. Tu také nakonec úspěšně dostudoval.

Petr Konáš je převážně divadelní herec, kterého byste si rozhodně neměli nechat ujít na divadelních prknech, protože to stojí za to. V roce 2007 získal angažmá v Západočeském divadle v Chebu. Zde se poprvé představil divákům jako Shakespearův Romeo. V tomto divadle dále hrál v inscenacích Příběhy obyčejného šílenství (Petr), Saturnin (Milouš) nebo Pane, vy jste vdova! (Steiner). Působil i v Divadle J. K. Tyla v Plzni nebo v Městských divadlech pražských.

Do širšího povědomí televizních diváků se Petr Konáš dostal díky roli Roberta Šambery v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nebo jako Šimon Kosík v seriálu televize Prima Cesty domů.


2.4.1983
Žirovnice, Československo
Petr Konáš csfd

Léto s gentlemanemRalucaŠéfkaSestřičky Modrý kódSpecialistéModrý kódKrejzoviV.I.P. vraždyPolicie ModravaCesty domůOrdinace v růžové zahraděZdivočelá zeměTomáš Klus & Městská divadla pražská: Vánoční časKanibalky 2: Soumrak starcůKanibalky: Soumrak samcůElefantazieVojcekČernobílý denBubo bubo


Aktualizace osobnostního profilu Petr Konáš: 19.3. 2024 16:43