Belén Blanco


Belén Blanco se narodila ve vesnici Casbas v provincii Buenos Aires. Je známá spíše v domácí filmové produkci, neboť množství jejích drobných rolí spočívá v jednotlivých částech televizních seriálů argentinské provenience. V současné době se opět profiluje v televizní roli španělské televize seriálu LA RIERA.

I zmiňovaný její vlastní titul NADIE (Nobody) získal ocenění na Berlinale jako jeden z deseti nejlepších krátkometrážnách filmů. Pozitivně hodnocena je Belén Blanco, nominována na cenu za nejlepší herečku, také v souvislosti s hrou Rodriga M. Malmstena – KLEINES HELNWEIN, inspirována rakouským malířem Gottfriedem Helnweinem, jehož díla částečně posloužila i visuální projekci.

Belén Blanco csfd

El CoverInmortalAl AcechoDluhEl GuríGrabaRuceJeptiškaVida por Perón, LaDěvka a velrybaLisboaBajar es lo peorLa SonámbulaImpostor, ElMazaný blázenCaso María Soledad, ElLa CasaEl punteroLa RieraTiempo no para, ElBotinesMujeres asesinasRvačky kočekTumberosHacker, ElMamitasVulnerablesRafa, ElDe poeta y de locoPara toda la vidaFlavia, corazón de tiza


Aktualizace osobnostního profilu Belén Blanco: 6.11. 2023 19:23