Stacy Keach 82 let


Stacy Keach Jr. se narodil 2. června 1941 v Savannah v Georgii. Jeho rodiče vyprávějí, že v době Stacyho narození byl v jejich malém domě malinký požár, což považovali jao za znamení, že "někdo zvláštní přichází na svět". Jen je otázkou, zda to bylo znamení dobré či špatné.

Stacy Jr. po střední škole vystudoval University of California a Yale University School of Drama a poté také London Academy of Music and Dramatic Art. V roce 1965 debutoval na Brodwayi ve hře DANTON'S DEATH a také se objevil ve hrách THE COUNTRY WIFE, THE CAUCASIAN CHALC CIRCLE, KING LEAR, INDIANS, MACBIRD, HAMLET a v mnoha dalších, za které obdržel několik ocenění. zahrál si v několika seriálech, jako například v úspěšné sérii MICKEY SPILLANE'S MIKE HAMMER. Vyhrál cenu Zlatý Glóbus a nominaci na cenu Emmy za ztvárnění Hemingwaye v televizním filmu stejného jména. Hrál také Tita v televizní sérii TITUS. Často mluví komentář k přírodopisným filmům pro stanice Nova, National Geographic a The Discovery Channel.

Stále hraje ve významných divadelních hrách, za který obdržel několik dalších ocenění jako Helen Hayes Award a New York Drama Desk Award. Je členem několika hereckých spolků. Celkově má za sebou kolem 160 filmových a televizních rolí.

V roce 1984 byl zadržen při pašování kokainu do Velké Britálnie, za což strávil půl roku ve věznici Reading Prison, což se mu mohl ohodit při natáčení PRISON BREAKu. Byl třikrát ženatý a má dvě děti.


2.6.1941
Savannah, Georgia, USA
Stacy Keach csfd

Survival SkillsGottiPeripherySamTokyo TrialCellZlatoTruthLetadla 2: Hasiči a záchranářiSin City: Ženská, pro kterou bych vraždilZůstaň se mnouLetadlaNebraskaOoga BoogaArchitect, TheBourneův odkazThe Great ChameleonCellmatesHindenburgJerusalem CountdownVyvolávač bleskůMacheteSammyho dobrodružství 3DThe PortalAsteroid KassandraBoxerChicago OvercoatImbuedThe AssistantsThe Bad GameHledá se chůvaNávrat osamělého jezdceV ringu smrtiW.HoneydripperCome Early MorningDeath RowJesus, Mary and JoeyOpuštěný kaňonSmrtelná nákazaČernovousKeep Your DistanceMan with the Screaming BrainCaught in the HeadlightsEl padrinoGalaxy HunterThe HollowLedový zásahMike Hammer: Song BirdWhen Eagles StrikeWie tauscht man seine Eltern um?Zázrační pejsciVěřte, nevěřteBirds of PassageOheň z nebeSluneční bouřeDomobranaMilosrdné uliceNízký přeletOdvážná láska


Aktualizace osobnostního profilu Stacy Keach: 2.11. 2023 06:53