Christine Baranski 71 let


Je jednou z nejváženějších hereček na světě, která se proslavila ve filmu, v divadle i na televizních obrazovkách a je držitelkou ceny Emmy, American Comedy Award, dvou cen Tony a tří cen SAG.

Za své výkony v úspěšném komediálním seriálu společnosti CBS Cybill získala Baranski cenu Emmy, American Comedy Award a cenu SAG. Kromě toho byla za své výkony v tomto seriálu na cenu Emmy nominována ještě třikrát a na Zlatý globus dvakrát. Objevila se také v epizodní roli seriálu Frasier, za kterou byla na cenu Emmy nominována popáté ve své kariéře, a před nedávnem byla poctěna šestou nominací za svou vedlejší roli v seriálu Teorie velkého třesku. K vidění byla také v seriálech Happy Family a Welcome to New York a také v trojici televizních filmů: Eloise v hotelu Plaza, Eloise a Vánoce a Gurmánská láska.

Z filmů má na svém kontě například snímek Mamma Mia!, Chicago, který v roce 2002 získal Oscara v kategorii Nejlepší film, Grinch, Trhák pana Bowfingera, Skandál Bulworth, Velmi nebezpečné známosti, Ptačí klec, Zvrat štěstěny, Orlové práva, Nezvaný host, Addamsova rodina 2, Starosti starosty, Guru, 9 a ½ týdne, Jeffrey, založený na úspěšné divadelní hře Paula Rudnicka, Bonneville a Našli mě naši.

Baranski v současné době účinkuje v televizním seriálu stanice CBS Dobrá manželka, který byl před nedávnem prodloužen o druhou sezónu.


2.5.1952
Buffalo, New York, USA
Christine Baranski csfd

Svátky na návsi s Dolly PartonMamma Mia! Here We Go AgainMatky na tahu o VánocíchPřípad SloaneTrollovéPírkovo dobrodružstvíČarovný lesWho Is Simon Miller?Exmanželka za odměnuMamma Mia!BonnevilleEast BroadwayInseparableNašli mě našiGurmánská láskaScooby-Doo a kletba KleopatryIn the GameStarosti starostyEloise a VánoceEloise v hotelu PlazaMarci XSindibád: Legenda sedmi moříChicagoGuruGrinchTrhák pana BowfingeraVelmi nebezpečné známostiSkandál BulworthSprávná dvojka IIIra Gershwin at 100: A Celebration at Carnegie HallPtačí klecJeffreyV ulicích New JerseyGetting InNezvaný hostStrom snůAddamsova rodina 2Tanec s bílým psemThe Night We Never MetŽivot s MikeymZvrat štěstěnySukničkářThe House of Blue Leaves9 a 1/2 týdneOrlové právaBig Shots in AmericaKoumáciNemocný láskouA Midsummer Night's DreamSoup for OneHraní o časChvála PeteyDobrý bojHlasiťákovi


Aktualizace osobnostního profilu Christine Baranski: 31.10. 2023 04:41