Nicky Whelan 42 let


Nicky Whelan se narodila 10. června 1981 v Australském městě Victoria. Je vnučkou AFL medailisty Marcuse Whelana.

Kromě herectví se živí i modelingem a pózovala pro řadu časopisů (FHM, Ralph nebo Inside Sport). Dokonce byla dvakrát zvolena jako sportovní model a to v letech 2001 a 2007.

Až se postupně propracovala i k rolím v Hollywoodu. Ta první se jmenuje příznačně HOLLYWOOD & WINE. Poté se objevila v poslední řadě seriálu SCRUBS, kde si zahrála Mayu, australskou studentku medicíny. Jedna z posledních rolí byla ve filmu TÝDEN BEZ ZÁVAZKŮ po boku Owena Wilsona.


10.5.1981
Victoria, Austrálie
Nicky Whelan csfd

Black MassThe Best ManThe FloodThe Nana ProjectDangerous MethodsManeaterLast Night in RozzieYou're Not Safe HereInstagramové psychoLove by DrowningThe BingeKorunní svědekSecrets at the LakeHříšné pohledyThe Danger of Positive ThinkingThe Middle of XVůně VánocDárkyně smrtiNa Valentýna o den víceRomance at Reindeer LodgeTragedy GirlsProkletý kšeftRebirthDokonalý svědek s.r.o.Rytíř pohárů7500Borrowed MomentsNapospas osuduParanormal MovieThe Power of FewDeparture DateHollywood & WineTýden bez závazkůHalloween IIThe OutsideRussell Coight's Celebrity ChallengeDruhá šanceOd soumraku do úsvituProfesionální lhářiLiga snůSatisfactionMatadorChosenFranklin a Bash


Aktualizace osobnostního profilu Nicky Whelan: 14.3. 2024 20:58