Louise Bourgoin 42 let


Ariane Bourgoin se narodila ve Vannes, na okouzlujícím jihu Bretaně. Je známou francouzskou moderátorkou, modelkou a herečkou. Pochází z velmi dobře situované rodiny, která jí poskytla solidní zázemí. Matka je psychiatričkou, otec profesorem filosofie. Po vystudování lycea ve Vannes se přesouvá do hlavního města Bretaně, kde pět let studuje na Akademii krásných umění v Rennes. V roce 2004 se z ní stává učitelka sochařského umění a začíná pracovat jako modelka.

Roku 2009 byla nominována na cenu César jako ženská herecká naděje za roli ve filmu LA FILLE DE MONACO. Od roku 2009 se objevuje v prestižní francouzské produkci, zmiňme například LE PETIT NICOLAS nebo LES AVENTURES EXTRAORDINAIRES D'ADELE BLANC-SEC.

Jejími idoly jsou herečky a bavičky Sylvie Joly, Florence Foresti a Muriel Robin.


28.11.1981
Vannes, Bretaň, Francie
Louise Bourgoin csfd

Anti-SquatUn métier sérieuxC'est mon hommeLa MontagneL'Enfant rêvéPřeplněný bytL'Un dans l'autreSous le même toitBílí rytířiJsem vojákNa okraji pouštěJeptiškaManželská ránaTirez la langue, mademoiselleUn beau dimancheLáska na tři rokyRadostná událostBlanc comme neigeDruhý světRose, c'est ParisTajemství mumieMikulášovy patálieSweet ValentineDívka z MonakaMediciThe Romanoffs50 Days in the DesertLa Nuit américaine d'AngéliqueQuotidienAu fil de la nuitJanela IndiscretaC à vousRencontres de cinémaLe grand journal de Canal+Vivement dimancheVivement dimanche prochain


Aktualizace osobnostního profilu Louise Bourgoin: 31.10. 2023 11:04