Sarah Biasini 46 let


Sarah Magdalena Biasini se narodila 21. července 1977 v Gassinu ve Francii jako druhé dítě slavné francouzské herečky Romy Schneider a Daniela Biasiniho, jejího druhého manžela. Se svými rodiči a s bratrem Davidem (*1967), synem Romy Schneider a Harryho Meyena, prožila několik štastných let v Ramatuelle v jižní Francii. Osud však Sarah Biasini nedopřál celé bezstarostné dětství. V roce 1981 se její rodiče rozvádějí, ve stejném roce tragicky zahyne její 14 letý bratr David a o deset měsíců později (29. května 1982) umírá na srdeční zástavu její matka Romy Schneider. Výchovy se ujal otec Daniel a jeho rodiče.

V roce 2004 se vrací do Francie, kde debutuje před kamerou v hlavní roli mladé, nezkrotné dívky Julie (televizní film JULIE, ŽENA S TAJEMSTVÍM, odehrávající v 17. století). Za svůj výkon je později nominována na cenu Emmy. Divadelní debut ji čeká v září 2005 v dramatu Bosé nohy v parku (Pieds Nus dans le Parc) inscenovaném Theatre Marigny v Paříži. V následujících letech aktivně vystupuje na divadelních prknech, stihne se však také objevit v několika televizních inscenacích a seriálech, nebo ve filmu MUŽ A JEHO PES, kde si zahraje po boku Jean Paula Belmonda.

V současnosti Sarah Biasini žije v Paříži se svým dlouholetým přítelem umělcem Tristanem Lecomtem.


21.7.1977
Gassin, Var, Francie
Sarah Biasini csfd

Couleur localeLe général du roiDors mon lapinAssociés contre le crime...Le temps du silenceBlind TestMuž a jeho pesNous nous sommes tant haïsŠkubání v palciJulie, žena s tajemstvímČerná sérieRomy Schneider - Eine Frau in drei NotenPrintemps de vieMon plus grand moment de cinémaBei StöcklLa Nuit des Molières13 heures le journalWetten, dass..?


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Biasini: 17.11. 2023 08:47