Ted DiBiase Jr. 41 let


Ted Dibiase JR., vlastním jménem Theodore Marvin Dibiase, je americký profesionální zápasník. Narodil se 8.11. 1982 v Louisianě v USA. Ted se 30. Října 2008 oženil se svou dlouholetou láskou, tehdejší zdravotní sestrou, Kryste Tynes. Dibiase je pro wrestling významné jméno, neboť ho rodinka provozuje již po tři generace. Ted Dibiase je synem známého wrestlera "Milion Dollar Mana" Teda Dibiaseho Sr. Má dva bratry: Bretta a nevlastního Mikeho.

Větší úspěch v jeho kariéře přišel, když podepsal v červenci roku 2007 kontrakt s WWE (World Wrestling Entretaiment). Zde se usadil v jejich vývojovém centru FCW (Florida Championship Wrestling). Svůj debut zde uskutečnil 4.srpna v Tag team matchi. O dva měsíce později se stal členem týmu Next generation Hart spolu s Harry Smithem, TJ Wilsonem, Nattie Neidhartem a Tedy Hartem. Dlouho v tomto týmu nezůstal, 18. prosince totiž porazil TJ Wilsona a stal se novým FCW Southern Heavyweight šampiónem. Netrvalo dlouho a o tento titul přišel. Jeho nešťastné období přišlo v březnu 2008, kdy byl hodněkrát zraněn a tak se moc v ringu neukazoval.

Nakonec se Ted do ringu vrátil, už ne do FCW, ale rovnou na televizní obrazovky WWE. Učinil tak 26.května 2008, když ve svém promu vyřizoval vzkaz aktuálním WWE teg tamovým šampiónům Codymu Rhodesovi a Hardcore Hollymu, že si vezme jejich tituly. Nakonec to byl sám Cody kdo zradil Hollyho a předal jeden z titulů Dibiasovi. První titul který si Ted vybojoval byl tedy WWE tag team championship. A nový název týmu zněl Priseless. Po měsíci držení těchto titulů si řekli, že si vezmou do parády větší sousto. Měli tím na mysli Johna Cenu a Daeva Batistu. Po skončení tohoto feudu k sobě Rhodes a Dibiase přibrali wrestlera Ortona a později i Manua. 27. října přicházejí o své tituly a nový šampióni jsou CM Punk a Kofi Kingston. 3.listopadu Randy Orton napadá Dibiase a "jakože" ho zraní.To zranění je kvůli tomu, aby Ted mohl v klidu natáčet pokračování filmu VOJÁK, kde nahradil předešlou, již zmiňovanou, hordu svalů Johna Cenu. A tak Ted na chvíli opouští obrazovky WWE.

Vrací se až 12.ledna, kdy přichází na pomoc Manuovi a Sim Snukovi, kteří jsou pod tlakem Ortona a Rhodesa. Po chvíli se karta obrátila a Ted stál opět na straně Ortona a Rhodse. Zde se začalo uvažovat o pojmenování této sestavy jménem Legacy. Následovala show Royal Rumble, kde Dibiase a Rhodes pomohli Ortonovi k vítězství. Ten se posunul na Wrestlemanii 25 proti Triple H, v boji o titul WWE šampióna. Orton prohrává a tak následuje velmi dlouhý feud mezi těmito dvěma. V tomto feudu hráli členové Legacy značně významnou roli. Na PPV show Backlash se uskutečnil 6 man tag team match, ve složení Legacy proti Triple H, Batistovi a Shanu McMahnovi. Vítězem se stávají první jmenovaní a Orton tak vyhrává titul WWE šampióna. Poté následoval dlouhý feud pouze Dibiase a Rhodes proti zrenovovanému týmu D-generation X. Rozpad Legacy se konal na Wrestlemanii 26, kde se uskutečnil Triple treath match Orton vs Dibiase vs Rhodes.


8.11.1982
Clinton, Mississippi, USA
Ted DiBiase Jr. csfd

Voják 2350 DaysThe Price of FameNine LegendsScott Hall: Living on a Razor's EdgeThe Monday Night War: WWE vs. WCWUltimate Warrior: The Ultimate CollectionWWE: CM Punk - Best in the WorldnWo: The RevolutionWWE: Twist of Fate - The Matt and Jeff Hardy StoryBiography: WWE LegendsNXT TakeOver 36NXT TakeOver: In Your HouseWWE Royal RumbleWWE VengeanceWWE Elimination ChamberWWE Hall of Fame 2010WWE Over the LimitWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Tribute to the TroopsWrestleMania XXVIThe Tonight Show with Conan O'BrienWWE BacklashWWE BashWWE Breaking PointWWE Judgment DayWWE No Way OutWWE Royal RumbleWWE SuperstarsWWE Survivor SeriesWWE Cyber SundayWWE Night of ChampionsWWE No MercyWWE UnforgivenWWE: The Stone Cold TruthWWE SmackDown LIVE!WWF in Your House 2WWE Monday Night RAWRampage '92Rampage '91


Aktualizace osobnostního profilu Ted DiBiase Jr.: 20.11. 2023 07:35