Robert Maillet 54 let


Největší herec všech dob, měřící 213 cm a vážící 150 kilogramů si jistě tento přívlastek plně zaslouží. Kanadský profesionální wrestlingový zápasník se narodil 26. října ve znamení štíra, v Kanadské provincii Maritime, kde stále ještě třetina obyvatel mluví rodným jazykem této oblasti a to francouzštinou.

Maillet si poprvé zahrál v roce 1997 v TV seriálu LEXX .Větší role přišla ve filmu 300, v adaptaci stejnojmenného komiksu Franka Millera, kde sehrál roli gigantického bojovníka jednotek Nesmrtelných. Poté přišla role Redgera v nové adaptaci SHERLOCKA HOLMESE (2009), při akční scéně v tomto filmu, omylem knokautoval Roberta Downeye. Downey uvedl, že Mailleta to štvalo 10x více než jeho. Svým způsobem to byl akrobatický kousek ,knokautovat chlapa o 40cm menšího (Downey měří jen 1.74 m).

Postupně se vypracovává v role které již mají jméno.Je uveden v připravovaných projektech: THE BIG BANG (2010) a IMMORTALS (2011). Ženatý je s Laurou Eaton od roku 1997 a mají spolu čtyři děti.


26.10.1969
Ste-Marie-de-Kent, New Brunswick, Kanada
Robert Maillet csfd

BeckyVicious FunPolarDeadpool 2Game Over, Man!Killer WavesDoupěHerculesL'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. SpivetMortal Instruments: Město z kostíPacific Rim - Útok na ZemiPercy Jackson: Moře nestvůrSeptic ManTak trochu zombieMonster BrawlVálka BohůVelký třeskSherlock Holmes300: Bitva u ThermopylUmbrella AcademyLes NewbiesAgresivní virusMěstečko HavenDark Rising: Warrior of WorldsKurýrBylo, nebyloMerlinLiographyLexxThe ShipmentWWE Royal RumbleWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Sunday Night HeatWWF Rock Bottom: In Your HouseWrestleMania XIVWWE Monday Night RAW


Aktualizace osobnostního profilu Robert Maillet: 9.3. 2024 06:48