Joseph Sikora 47 let


Joseph Sikora je americký filmový, televizní a divadelní herec, který vyrůstal společně se svými bratry Chrisem a Albinem v křesťansky založené rodině v chicagských čtvrtích Norwood Park a Jefferson Park. Jeho otec se jmenuje Albin a pracoval jako obchodník a jeho matka se jmenuje Barbara a pracovala jako žena v domácnosti. Ačkoli se nikdy nezapojil do žádných místních gangů, tak si moc dobře uvědomoval, že to byla kultura, ve které vyrůstal. Tuto životní zkušenost byl schopen použít ve své roli drogového dealera Tommyho v dramatickém seriálu Power.

Již od dětství se zajímal o herectví a v raném věku pracoval v divadlech. Předtím, než se objevil v televizních pořadech a filmech, účinkoval také v mnoha divadelních produkcích. Svou hereckou kariéru zahájil jako součást Piven Theater Workshop, který sídlil v Evantonu. Je členem divadelní společnosti Chicago Shattered Globe Theater Company. Získal také řadu ocenění za svou práci na jevišti, včetně ceny Ovation.

V roce 2006 se stal hvězdou Broadwaye. Jeho první hra na Broadwayi nesla název „The Caine Mutiny Court-Martial“. Již v roce 1990 začal poprvé svou kariéru jako herec, ale ne ve filmu, ale v televizní reklamě na McDonald's společně s basketbalovou legendou Michaelem Jordanem. Později v jednom rozhovoru řekl, že legenda Bulls mu řekla, že v reklamě odvedl špatnou hereckou práci.

Joseph měří 180 centimetrů a narodil se ve znamení Raka. Je ženatý se svou dlouholetou přítelkyní Tanyou Sikorou, rozenou Ribalow. Pár spolu chodil od roku 2010 a po 4 letech randění se v roce 2014 vzali. Tanya pracuje jako vizážistka a příležitostná modelka a s Josephem se poprvé setkala při jednom jeho divadelním představení. Ve svém životě hrál trochu baseball, trochu fotbal, trochu basketbal, hrál také rok juniorského volejbalu; ale sport, se kterým strávil nejvíce času, byl box. Boxoval na místě zvaném Matador, které je součástí Northwestern University Settlement House.


27.6.1976
Chicago, Illinois, USA
Joseph Sikora csfd

FearJacob's LadderNarušitelJack Reacher: Poslední výstřelSafeThe Best Man for the JobProkletý ostrovPants on FireSmrt má svůj stylNight SkiesSoukromá válka pana WilsonaGacyNormálníPřízračný světSleduje tě vrah!Svatba mého nejlepšího příteleBourákHarry a synPower Book IV: ForceOzarkPower Book II: GhostPowerManiakUndergroundPolicie Chicago


Aktualizace osobnostního profilu Joseph Sikora: 7.12. 2023 09:34