Ellen DeGeneres 66 let


Ellen DeGeneres se narodila 26. 1. 1958 v Metairie ve státě Louisiana. Mládí prožila v Texasu a New Orleans. Nejdříve byla zaměstnána jako loupačka ústřic, pak i jako malířka pokojů. Prvně se předvedla na jedné párty u přátel, vystoupení mělo úspěch a tak se Ellen snažila více rozvíjet svůj potenciál.

V roce 1994 nabídla Televize ABC Ellen DeGeneresové vlastní seriál ELLEN. Název Ellen si seriál vysloužil proto, že měl tak velký divácký úspěch, že původní název These Friends Of Mine se zrušil. Další uspěšná komedie byla Dr. Dollitle (1998).

Svou lesbickou orientaci si Ellen DeGeneresová uvědomila už během dospívání. Po letech před kamerou a svou popularitou se rozdíl mezi jejím osobní životem a veřejným životem zvětšoval. Aby přemohla napětí a stres, chtěla vystoupit v seriálu jako lesbická herečka.


26.1.1958
New Orleans, Louisiana, USA
Ellen DeGeneres csfd

Hledá se DoryThe 36th Annual Daytime Emmy AwardsHledá se NemoSláva jen pro mrtvéNa hraněReaching NormalKdyby zdi mohly mluvit 2Ed TVMilostný dopisDr. DolittleSbohem, lásko!Ellen's Energy AdventureMr. WrongŠišouni v New YorkuThe Young Comedians All-Star ReunionPixar PopcornTeorie velkého třeskuSimpsonoviJoeyOdpočívej v pokojiThe Bernie Mac ShowThe Ellen ShowWill a GraceEllenJsem do tebe blázenRoseanneLaurie HillOpen House100 let Warner Bros.Saving the Gorillas: Ellen's Next Adventure


Aktualizace osobnostního profilu Ellen DeGeneres: 7.11. 2023 08:06