Jesse Williams 42 let


Americký herec a model, který se narodil 5. srpna 1981 v Chicagu, Illinois. Jeho matka pochází ze Švédska a otec je Afro-Američan. Odtud tedy pochází jeho exotický zevnějšek. Má dva bratry a pochází z veliké rodiny. Jesse absolvoval Temple University. Na konci studia si připsal tituly v oborech African American Studies a Film & Media Arts. Během studií si začal přivydělávat jako model.

V roce 2009 se předvedl ve filmu NEJLEPŠÍ Z BROOKLYNU, kde si zahrál po boku takových hvězd jako Richard Gere, Ethan Hawke nebo Wesley Snipes. Ten samý rok dostal i zatím svou nejznámější roli – doktor Jackson Avery v seriálu CHIRURGOVÉ. Do seriálu nastoupil v páté sérii jako vedlejší postava a nyní už je veden jako jedna z hlavních.


5.8.1981
Chicago, Illinois, USA
Jesse Williams csfd

U tebe nebo u mě?Secret HeadquartersJacob's LadderRandom Acts of ViolenceSelah and the SpadesAkordy na kordyMoneyKomorníkSnake and MongooseThey Die by DawnChata v horáchNejlepší z BrooklynuWashingtonienneSesterstvo putovních kalhot 2ChirurgovéJen vraždy v budověLittle Fires EverywhereStation 19PowerNáhodný hustokrutěpřísný skutky


Aktualizace osobnostního profilu Jesse Williams: 30.10. 2023 22:07