Daniela Alvarado 42 let


Daniela del Carmen Alvarado Álvarez, venzuelská herečka se narodila 23. října roku 1981 v Caracasu. Je dcerou dvou slavných venezuelských herců: Daniela Alvarada a herečky Carmen Julie Alvarez. Do světa herectví vstoupila Daniela již ve 4 letech.

V roce 1995 hrála v seriálu AMORES DE FIN DE SIECLE, což jí umožnilo práci pro kanál RCTV, který ji následně prohlásil za nejlepší herečku v telenovelách. V roce 1996 hrála v LA INOLVIDABLE s Juanem Carlosem Alarcónem. Následující rok ztvárnila roli zkažené a špatné dívky Melissy Rodriguez ve veleúspěšném seriálu A TODO CORAZÓN. Zde hrála po boku Juana Alfonsa Baptisty, Gaby Espino, Roque Valero a Adrián Delgado. Seriál se stal tak slavným, že byl vysílán i v jiných zemích a Danielu Alvarado vyslal ke slávě. Poté hrála ještě v seriálu MUJERCITAS.

V roce 2000 se Daniela představila jako dívka nespravedlivě obviněná za nespáchaný zločin v telenovele MARIÚ. Zde ztvárnila ženu mnohem starší než ona sama. Ve stejném roce si zahrála po boku Simona Peastana, v telenovele ANGELICA PECADO. Poté přišla nejznámější role (i pro české publikum) v telenovele JUANA LA VIRGEN. Ta byla ohromně úspěšná i v USA, Rusku či Rumunsku.

Následně hrála v zajímavém seriálu LA INVASORA, který pojednával o narušení soukromí pomocí skryté kamery. V roce 2005 se objevila v telenovele SE SOLICITA PRÍNCIPE AZUL. Její zatím poslední rolí je postava Elisy v dramatu EL ENEMIGO pojednávajícím o venezuelských překupnících drog a o formách spravedlnosti, tento film jsme měli možnost spatřit na FF 2010.


23.10.1981
Caracas, Venezuela
Daniela Alvarado csfd

La chica del AlquilerOne WayTarkari de chivoSolteras IndisponiblesEsclavo de DiosModrá a ne moc růžováZamora: Tierra y hombres libresEl enemigoPunto y rayaSalserínAftermathLovci duchůMotivMi ex me tiene ganasMusím tě milovatSe solicita príncipe azulLa invasoraJuanin zázrakAngelica pecadoMariúPomstaMujercitasA todo corazonMaría de los ángelesLa inolvidableAmores de fin de sigloEl paseo de la gracia de DiosDivina obsesiónLa mujer prohibida


Aktualizace osobnostního profilu Daniela Alvarado: 19.4. 2024 05:51