Kim Delaney 65 let


Měří 170 centimetrů a je ve znamení střelce. Narodila se a vyrůstala ve Philadelphii, pochází z 5-ti sourozenců. Už na střední škole se začíná věnovat modelingu pro agenturu "Elite" a poznává svět showbyznysu na vlastní kůži. Vystudovala dívčí vysokou katolickou školu a hned po dokončení, se stěhuje do New Yorku, kde začíná studovat herectví a kde v roce 1970 dostává první roli jako Jenny Gardeer v tv seriálu "All My Children". Byla nominovaná na celou řadu filmových a televizních cen, "Emmy" ji nakonec vynesla role "NYPD Blue". Vedle filmu a televize zůstává být věrná i divadlu.

Z její filmografie můžeme jmenovat třeba: Delta Force, Ďáblovo dítě, Smrt za lež, Mise na Mars nebo Láska a zrada a CSI: Miami. Zde ztvárnila detektiva Megan Dooner, která však z krimiseriálu "utekla" protože jí to připomínalo smrt manžela. Vidět jsme jí mohli do 11. dílu, 1. řady.


29.11.1958
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Kim Delaney csfd

The Long Island Serial Killer: A Mother's Hunt for JusticeTone-DeafGod Bless the Broken RoadSigned, Sealed, Delivered: Home AgainSázka na nevěstuFinding a FamilyDeset a půl stupně: Apokalypsa10,5 stupněNevěraSudburyNa mou čestLáska a zradaMise na MarsSmrt za ležĎáblovo dítěCloser and CloserDarkman II: Durantův návratProject: MetalbeastTemptressVražedná žárlivostĎábelský zabijákSílaZmizení ChristinyBroken Cord, TheŠéfkaAbsolutní pekloImplantátyHonba za xenomorfemThe DrifterVezměte si mé dcery, prosímCracked UpMuž z kalendářePerry Mason: Případ zlovolného duchaVánoce, Vánoce přicházejíHunter's BloodThe Delta ForceThat Was Then... This Is NowFirst AffairPřísahaChicago FireMurder in the FirstTo AppomattoxArmy Wives


Aktualizace osobnostního profilu Kim Delaney: 30.10. 2023 17:49