Holly Marie Combs 50 let


Její mamince Laurelai Combs (později si budovala kariéru jako zpěvačka a herečka) bylo pouhých čtrnáct let, když otěhotněla. Hollyini rodiče se sice vzali, ale po dvou letech se rozvedli. Navzdory tomu všemu se ale Laurelai o Holly dobře starala. Možná už proto, jaké měla její matka zkušenosti, zůstala Holly jedináčkem. Své první tetování si nechala udělat v patnácti, když bylo její matce třicet. Bydlely spolu. Byly nejlepšími kamarádkami a zároveň nejhoršími nepřáteli. V patnácti měla v bocích 115 cm!

Jinak o sobě tvrdí, že je „domácí člověk“ a ráda jen tak zahradničí, stará se o svá zvířata a samozřejmě o Finleyho. Její nejoblíbenější kuchyně je italská. Ve svém domě v Bell Canyon Area v údolí San Fernando v Kalifornii prý nemá ani televizi. Přesto má své oblíbené pořady (X-Files, Přátelé, Mad About You), na které se občas někde podívá. Hollyin nejoblíbenější herec je Andy Garcia a nejoblíbenější film Wild At Heart.

Spolupracovala už s Tomem Cruisem a Susan Sarrandon. Chtěla by se dostat k práci s Oliverem Stonem. Při konkurzech na role působí jako ta nejtišší myška, ale přitom si svou ctižádostí a cílevědomostí vybuduje vždycky pozici, ze které jí už nikdo nikdy nevystrnadí. Jako Kimberly Brock v PICKET FENCES byla inteligentní dívkou z malého města ve Wisconsinu. 89epizodní seriál byl žánrově krimi-drama a pojednával o „Brockovic“ rodině.

Při natáčení ČARODĚJEK se prý Holly jednou dívala do zrcadla a ono prasklo J. Její nejoblíbenější epizody jsou Všechno zlé pro něco dobré (1x1) a Procitnutí (2x12). Holly a Shannen byly nejlepší kamarádky už 8 let před tím, než začaly hrát v Čarodějkách. Mezi natáčení ráda sleduje talk show s Alyssou Milano. Každý týden večeřela u Alyssy a u Shannen na ranči zase venčila své koně.


3.12.1973
San Diego, California, USA
Holly Marie Combs csfd

Love's ComplicatedMistressesStupnice strachuJane má schůzkuDannyho parťáciLove's Deadly Triangle: The Texas Cadet MurderMámin vrahSins of SilenceA Reason to BelieveDanielle Steel: Srdce si nedá poroučetChain of DesireDr. GigglesSimple MenNarozen 4. červenceTanec sladkých srdcíWalls of GlassChirurgovéProlhané kráskyČarodějky


Aktualizace osobnostního profilu Holly Marie Combs: 9.3. 2024 07:03