Kelly Ripa 53 let


Kelly Maria Ripa, je americká herečka, moderátorka talk show a producentka. Známa je především díky ranní show LIVE! a také rolí Faith Fairfield v seriálu Hope & Faith. Narodila se 2. října 1970 ve Stratfordu, New Jersey. Její maminka byla Ester, ženou v domácnosti a tatínek Josehp prezident odboru a řidič autobusu. Kelly má mladší sestru Lindu, která je autorkou dětských knih.

V roce 1986 se Kelly objevovala pravidelně jako tanečnice v Dancin' On Air, která vede do Dance Party v USA. V roce 1990 přišla její první velká role v seriálu. Zahrála si  Hayley Vaughan v seriálu All My Children.

Její počátky v live show začaly v roce 2000 kdy usedla po boku Regise Philbina jakožto náhrada za odchozí Kathie Lee Gifford. Kellynina přítomnost zaujala jak diváky, tak i samotné vedení. Konkurz nakonec vyhrála a 5. února 2001 byla oficiálně představena divákům. Několik měsíců na to byla show z LIVE! s Regis přejmenována na LIVE! s Regis a Kelly. Chemie mezi Regisem a Kelly (nebo " Pippa ", jak se jí přezdívalo) byla neuvěřitelná. Jejich škádlení, rozhovory o osobním i rodinném životě si získaly loajální a silnou sledovanost v průměru 6 milionů diváků denně. V lednu 2011 Regis oznámil, že bych chtěl ke konci roku ukončit své působení v LIVE!. V pátek 18. listopadu 2011 byla odvysílána poslední epizoda s Regisem, během níž Kelly vzpomínala se slzami v očích na svůj první den a na každodenních 43 kroků, které šli společně ze šatny na podium. "Děkuji ti za všechno! Bylo to prostě skvělé moje Pippo" řekl jí v objetí Regis. Kelly odpověděla: "Děkuji ti za všechno. Miluju tě." "Já tě taky miluju." řekl Philbin.

Kelly tak nahradila Regise v čele talkshow a v pondělí 21. listopadu 2011 pokračovala v přejmenované LIVE! s Kelly. Následoval podobný proces jako při konci Kathie Giffordové. Rotující sestavy a hledání nejlepšího kandidáta, který by usedl vedle Kelly. Nakonec vyhrál Michael Strahan. Epizoda LIVE! s Kelly a Michaelem měla premiéru 4. září 2012. Pořad Live! vyhrál svůj první Daytime Emmy Award za vynikající Talk show 23. června 2012.


2.10.1970
Stratford, New Jersey, USA
Kelly Ripa csfd

ZáskokSharknado 2Cesta na Měsíc 3DDelgoBatman: Záhada BatwomanKim Possible: Problém s časemSomeone to LoveThe Stand-InMarvinův pokojHome EconomicsThe PrinceAmerická manželkaRiverdaleVzhůru ke hvězdámNightcapBroad CityAlpha HouseHannah MontanaBratři a sestryPatty Hewes - nebezpečná advokátkaHope & FaithPohřešovaníKačer DodgersGriffinoviEdThe ParkersAll My Children


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Ripa: 4.4. 2024 22:25