Tyra Banks 50 let


Tyra Banks se narodila 4.12.1973 v Los Angeles. Je to americká herečka, modelka a také zpěvačka. Jako sedmnáctiletá začala svou kariéru u agentury Elite jako modelka. Poté také získala smlouvu s jednou kosmetickou společností, jejíž tváří se stala jako teprve třetí Afroameričanka.

Kromě umělecké dráhy modelky chtěla vyzkoušet i dráhu herečky. To se jí poprvé podařilo po boku Willa Smithe v sitcomu FRESHPRINCE z roku 1990. Následoval film BLACK OR WHITE a několik televizních seriálů. Roli získala také např. ve filmech HOLÉ lLEBKY (1995), FALEŠÁ LÁSKA (1999) nebo u nás populárních DIVOKÝCH KOČKÁCH z roku 2000. Je nutno zmínit, že hrála také v několika hudebních videoklipech, jako například v Black or White Michaela Jacksona nebo Too Funky George Michaela.

Úspěšně se angažuje také jako moderátorka. Kromě již zmiňované reality show Amerika hledá topmodelku účinkovala také v americké Ellenině show, The Daily Show a v současné době má také svůj pořad - talkshow Tyra Banks Show. V roce 2004 také vydala svůj první a zatím jediný singl Shake Ya Body. Ve volném čase se věnuje charitě a pořádá dětské večírky.


4.12.1973
Los Angeles, California, USA
Tyra Banks csfd

Life-Size 2Hannah MontanaThe 36th Annual Daytime Emmy AwardsTropická bouřePan tělocvikářLarcenyHalloween: ZmrtvýchvstáníOsm bláznivých večerůDivoké kočkyLáska a basketŽivá panenkaBytový komplexFalešná láskaElmopalooza!A Woman Like ThatSports Illustrated: Swimsuit '97Holé lebkyInfernoTo ti přejuLumpíciNesváBlack-ishGleeNa parket!Super drbnaAll of UsAmerican DreamsFelicitySoul FoodTřeba mě sežerThe HughleysFresh PrinceNew York UndercoverSpace Ghost Coast to CoastMilkMr. AngelAddicted to FameKeenan Cahill - webová senzaceMichael Jackson: Number OnesTotally Gay!Driven


Aktualizace osobnostního profilu Tyra Banks: 4.11. 2023 12:53