Natalija Vodjanova 42 let


Natalia Vodianova Mikhailovna (rusky Наталья Михайловна Водянова, výslovnost Natal'ja Mihajlovna Vodjanova) se narodila 28. února roku 1982 ve městě Nižnij Novgorod v Rusku. Společně se svou matkou a dvěmi nevlastními sestrami, z nichž jedna má dětskou mozkou obrnu, vyrůstala v chudé čtvrti. Celá rodina se živila prodáváním ovoce na ulici, později si však založila krámek. V něm nepracovala pouze matka, Natalia a jedna ze sester, ale také Natalienin přítel, který ji chtěl pomoci z chudoby.

Na jaře roku 2009 uzavřela Natalia tříletou dohodu s francouzskou společnost spodního prádla Etam. Kolekce jsou na trh uváděny pod názvem Natalia pour Etam. Mimo to se v květnu stejného roku objevila v semifinále Eurovision Song Contest v Moskvě.

Natalia není však známá pouze ve světě modelingu, ale také na filmovém plátně. Tuto kariéru započala v roce 2001, když se objevila v dramatické komedii CQ jako Brigit. Následně si zahrála v dramatu PROBKA a v remake slavné akční fantasy SOUBOJ TITÁNŮ, kde ztvárnila Medusu. Její první hlavní role ve filmu je plánovaná na rok 2012, kdy si zahraje v románu BELE DU SEIGNEUR.

V listopadu roku 2001 si Natalia vzala muže se jménem Justin Trevor Berkeley Portman. S ním žije dodnes ve Spojených Státech Amerických, společně se svými třemi dětmi - synem Lucasem Alexanderem (narozen 22 října 2001), dcerou Nevou (narozená 24 Března 2006) a se synem Viktorem (narozen 13 Září 2007).


28.2.1982
Nižnij Novgorod, Rusko, Sovětský svaz
Natalija Vodjanova csfd

Belle du SeigneurSouboj TitánůProbkaCQPop ModelsLa Légende de ShalimarVečernij UrgantC à vousLe grand journal de Canal+Friday Night with Jonathan Ross


Aktualizace osobnostního profilu Natalija Vodjanova: 3.11. 2023 21:57