Jane Sibbett 61 let


28. listopadu 1962 se v Berkeley v Californii narodila budoucí herečka a producentka Jane Moore Sibbett. Svoji první hereckou příležitost dostává v seriálu The Fall Guy (1981), kde se mihla v jedné epizodě. Rok na to se krátce objeví v televizním seriálu Na zdraví (1982) Roku 1983 se opět jen chvilkově mihne v seriálu Scarecrow and Mrs. King.

V roce 1987 si Jane zahraje hned ve čtyřech seriálech a to My two dads, Star Trek: Nová generace, Jump Street 21 a Jake a tlusťoch. Rok na to dostává roli Alex Peterson ve filmu Miracle at Beeksman´s Place. Roku 1989 se opět jen krátce objevuje v seriálech Quantum Leap. Ve stejném roce začne hrát v seriálu Famous Teddy Z, the, který je pro ni také příležitostí, dostat se více do povědomí lidí.

Rok 1991 se stává pro Jane velice důležitým. Nejen že si zahraje v hororech Strach a Zmrtvýchvstalý , ale dostane příležitost hrát v seriálu Herman´s Head, kde poznává scénáristu a producenta Karla Finka. V roce 1992 hraje v seriálu Likely Suspecst, ale také si bere již zmíněného Karla Finka. Dnes spolu mají 3 děti- Ruby, Violet a Kaie. Zahraje si v seriálech Chůva k pohledání (1993), Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (1993), Dotek anděla (1994) a Burkeho zákon (1994). A roku 1994 také získává roli, pod kterou ji dnes zná téměř celý svět. Tou je Carol Willick, první manželka Rosse Gellera (David Schwimmer) v jednom z nejoblíbenějších seriálů- Přátelé (1994). Tam se objevuje až do 7. řady.

V roce 1995 si zahraje zápornou roli ve filmu Malé dohazovačky. O rok později hraje v seriálech Sabrina- malá čarodějnice a Nick Freno: Licensed Teached, kde  hraje ředitelku školy. V příštích dvou letech se objeví v seriálu Ally McBealová (1997) a třech filmech.  Rok 1999 je pro Jane velice herecky úspěšným. Hraje v seriálech Však ty víš a Druhá šance a filmech Jak přichází láska a Au-pair aneb Slečna na hlídání. Ale příští dva roky se ve filmech ani seriálech neobjevuje.


28.11.1962
Berkeley, California, USA
Jane Sibbett csfd

List of a LifetimeThe Naughty ListSvatba snůHvězda na středníProtivný svůdný holkyMerry Little Christmas, AEast of Normal, West of WeirdSny o bizonechOne Time Thing, ASněžní psiAu Pair aneb Slečna na hlídáníJak přichází láskaNoahThe Second ArrivalPrávě včasMalé dohazovačkyZmrtvýchvstáníStrachGoing to the ChapelMiracle at Beekman's PlaceOne Terrific GuyPromises to KeepOut of Jimmy's HeadWhat About BrianAlly McBealováDruhá šancePřáteléSabrina - mladá čarodějniceVšak ty víšChůva k pohledáníThe Wonderful World of DisneyNick Freno: Licensed TeacherIf Not for YouBurkeho zákonDobrodružství Brisco Countyho Jr.


Aktualizace osobnostního profilu Jane Sibbett: 30.10. 2023 18:29