Tahj Mowry 37 let


Herec, tanečník, zpěvák, dabér - tak by se dalo popsat působení v umělecké branži rodáka z Havaje Tahje Daytona Mowryho. Světlo světa spatřil 17. května 1986 a jeho rodiči jsou bývalí příslušníci americké armády Darlene Renee Mowry a Timothy John Mowry. Z otcovy strany se může pochlubit anglickými kořeny, z matčiny pak afro-bahamskými. Má celkem tři sourozence, nejstarší sestry - dvojčata - Tamera a Tia se také věnují umělecké kariéře, mladší bratr Tavior byl nadějným hráčem amerického fotbalu za University of California.

Přelom však přišel v roce 1997, kdy se do povědomí amerického publika zapsal hlavní rolí v sitcomu Smart Guy. Poté se jeho kariéry ujalo studio Disney, díky kterému si zahrál opět se svými sestrami ve snímku Sladkých sedmnáct. Objevil se také v u nás ne příliš populárním filmu Hounded po boku Shii Labeoufa. V současné době hraje jednu z vedlejších rolí (Tucker Dobbs) ve velmi úspěšném televizním seriálu Baby Daddy, u nás známým pod názvem Tři kluci a nemluvně, za kterou byl dvakrát nominován na Teen Choice Award.

V současnosti žije trvale v Los Angeles a ve volném čase se věnuje především zpěvu. V dubnu 2015 vydal první singl Flirt a o čtyři měsíce EP s názvem Future Funk.


17.5.1986
Honolulu, Hawaii, USA
Tahj Mowry csfd

Čas na sebeLet's Get MerriedWelcome MattBad MeatUž jsme doma?Kim Possible: Velký drámoKim Possible: Problém s časemKim Possible: Tajné složkyHoundedThe Poof PointSladkých sedmnáctVeselé VánoceDisney Sing-Along-Songs: Let's Go to the CircusMupetí melaHow We RollRodinný srazTři kluci a nemluvněHey Tucker!Kim PossibleZoufalé manželkyThe Game


Aktualizace osobnostního profilu Tahj Mowry: 3.11. 2023 06:50