Ryan Friedlinghaus 49 let


Majitel a zakladatel slavné tuningové firmy West Coast Customs. Společnost založil v roce 1993 v Los Angeles. Posléze přestěhoval firmu do Corony v Kalifornii. Na rozjezd použil 5000 USD, které si půjčil od svého dědečka Jareta M. Friedlinghause. Firma se postupně dostávala do popředí zájmu a do všeobecné pozornosti se dostala spoluprací s MTV, kdy upravovala auta v show PIMP MY RIDE, uváděnou raperem Xzibitem.

Show se dočkala i mladšího sourozence. Od roku 2008 se začal vysílat pořad STREET CUSTOMS BERLIN, který sleduje pokus Ryana a jeho firmy expandovat do Německa a dostat se firmu na výsluní. Zajímavostí je, že prvním zákazníkem této pobočky byl Vladimir Kličko, slavný boxer, kterému upravovali jeho oblíbeného Smarta.

Ryan je velmi úspěšný podnikatel. Jeho firma patří k absolutní špičce v oboru a obchody West Coast Customs můžeme najít v Mexiku, Dubaji, Malajsii, Rusku, Japonsku a Německu. Do budoucna Ryan zamýšlí založit nové obchody v Kanadě, Jižní Africe a Austrálii.


25.4.1975
Ryan Friedlinghaus csfd

Most Expensivest ShitNa návštěvě u tuningové firmy West Coast CustomsTuning v BerlíněTuningVyšperkuj mi káruLast Call with Carson DalyTV total


Aktualizace osobnostního profilu Ryan Friedlinghaus: 25.4. 2024 05:34