Jiří Paroubek 71 let


JIří Paroubek se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci, kde vyrůstal, ale ještě před nástupem na základní školu se přestěhoval do Prahy. Zde vystudoval Gymnázium Jana Nerudy a v roce 1976 absolvoval Obchodní fakultu Vysoké školy ekonomické s titulem inženýr. V předlistopadovém období působil jako ekonom a v roce 1970 vstoupil do Československé strany socialistické.

Jiří Paroubek v současné době žije se svou druhou manželkou Petrou, v roce 2009 se jim narodila dcera Margarita. Pravidelně se objevoval a občasně stále objevuje především v nejrůznějších zpravodajských relacích a dokumentech politického a společenského zaměření, např. Paroubkové či Expremiéři.


21.8.1952
Olomouc, Československo
Jiří Paroubek csfd

Volby 2021Nový denX TalkXaver LiveKilákDVTVNikdo není perfektníVelké politické retroEvropský manuálInterview ČT24Partie Terezie TománkovéOtázky Václava MoravceUvolněte se, prosím13. komnataExpremiéřiParoubek v hlavěPozemšťané, koho budete volit?Spanilé výzvyToytravel StoryCesta k mociHugo Toxxx: Volte měHvězdářVyšetřování skončilo, zapomeňte ...


Aktualizace osobnostního profilu Jiří Paroubek: 2.11. 2023 17:19