Ron Eldard 59 let


Celým menom sa volá Ronald Jason Eldard. Vyštudoval prestížnu hereckú školu v New Yorku, ale predtým to skúšal aj ako amatérsky boxer, čo vidno na jeho vyšportovanej postave. Pochádza z početnej rodiny, zo šiestich súrodencov. Jeho filmový debut sa začal v komédii (u nás menej známej) True Love.

Zaujímavosťou je, že si mal zahrať rolu vo filme Telefónna búdka. Mal nahovoriť hlas volajúceho ostreľovača. Na poslednú chvíľu bol ale nahradený Kieferom Sutherlandom. Za rolu vo filme Delivered získal cenu Golden Space Needle Award za najlepšieho herca. Medzi hercami má kamaráta Davida Duchovneho.


20.2.1965
Long Island, New York, USA
Ron Eldard csfd

Higher PowerOdds ArePoker NightjOBSBedňákSuper 8Desátý kruhDemonsOdsouzen k smrtiLovci mušlíVe stínu pravdyMezi otci a synyDům z písku a mlhyLoď duchůPolibkem to začínáČerný jestřáb sestřelenBash: Latterday PlaysSmrt obchodního cestujícíhoKurýrMystery, AljaškaDeliveredDrtivý dopadKdyž utichly trumpetyBastard Out of CarolinaSpáčiPoslední večeřeSex & the Other ManVůně ženyTak už dost, Frede!Pravá láskaStrážce pořádkuOchrana svědkůZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiSlepá justiceMen Behaving BadlyPohotovostBakersfield P.D.Arresting BehaviorOne Life to LiveThe Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'The Tony Danza Show


Aktualizace osobnostního profilu Ron Eldard: 6.1. 2024 01:31