Virginie Efira 46 let


Virginie Efira je belgická televizní, filmová herečka, televizní moderátorka a také spisovatelka, která v roce 2016 získala také francouzskou státní příslušnost, a tak má dvojí státní občanství.

Nejprve studovala matematiku, psychologii, společenské vědy a latinu a poté vstoupila do vyšší školy, která se zkráceně nazývá INSAS, „Národní vyšší institut múzických umění“, a poté na Královskou konzervatoř, kde se věnovala divadlu a kterou bohužel nedokončila.

Svou kariéru začala jako televizní hlasatelka v roce 1998 na belgickém kanálu Club RTL. Její herecká kariéra začala dabingem Lizy Wilson, kterou hrála Jennifer Love Hewitt v animovaném filmu Garfield ve filmu z roku 2004 a Garfield 2 z roku 2006. Mezi její další dabingové role patří postava Kitty z animovaného filmu Kocour v botách a také postava Mavis ve všech třech animovaných snímcích s názvy Hotel Transylvánie.

V roce 2021 se objevila na filmovém festivalu v Cannes, kde společně s Paulem Verhoevenem představili jejich film Benedetta, ve kterém si zahrála hlavní roli italské jeptišky Benedetty Carlini. V září 2021 se stala členkou poroty velmi prestižního filmového festivalu v italských Benátkách.


5.5.1977
Brusel, Belgie
Virginie Efira csfd

L'Amour et les forêtsRien à perdreDon JuanDěti těch druhýchZnovu PařížBenedettaLuiMadeleine CollinsNež přijde pan BojanglesNoční směnaSbohem, blbci!SibylBílý tesákContinuerUn amour impossibleUtop se, nebo plavDrôles de petites bêtesPris de courtElleViktorieZa láskou vzhůruCapriceEt ta soeurLe goût des merveillesRodina k pronájmu20 ans d´écartCookieEn solitaireLes InvinciblesDead Man TalkingHénaut présidentMon pire cauchemarÀ la maison pour NoëlŽivotní šanceEn chantier, Monsieur TannerL'Amour c'est mieux à deuxZabijte mě, prosímLe SiffleurMax & CoUn amour de fantômeChci mluvit se svým agentem!La Happy Hour de Canal+Off PrimeKaamelottLes 100 plus grands...La Parte Del Leone: Una Storia Della MostraL'utopie des images de la révolution russeRendez-vous en terre inconnue+ ClairClique dimancheQuotidienLa parenthèse inattendueLe grand 8Comment ça va bien!C à vousOn n'a pas tout ditRencontres de cinémaChez F.O.G.Salut les Terriens


Aktualizace osobnostního profilu Virginie Efira: 2.11. 2023 12:45