Gloria Reuben 59 let


Narodila se v Torontu jako dcera jamajské gospelové zpěvačky a architekta. Byla druhá nejmladší ze šesti dětí. Inspirována svou matkou a svým nejstarším bratrem, hercem, začala se už jako dítě učit hrát na klavír a později studovala hudební teorii, balet a jazz na Canadian Royal Conservatory.

Od roku 1999 je provdaná za Waynea Isaaka. Ve volném čase především ráda poslouchá muziku, je velkým fanouškem Beach Boys.


9.6.1964
Toronto, Ontario, Kanada
Gloria Reuben csfd

A Second Chance at LoveŽhářkaTorn from Her ArmsThe Jesus RollsEvery Day is ChristmasWho We Are NowJean of the JonesesAnestezieJesse Stone: Ztracen v ParadiseNejdelší jízdaThe Music in MeHappy Face KillerReasonable DoubtJak se dostat na PrincetonJesse Stone: Bludiště pochybnostíLincolnJesse Stone: Ztracená nevinnostThe UnderstudyŽivotní posláníNejlepší úlovekStrážceBad FaithHappy Here and NowMalý JohnSalem Witch TrialsZtracené ideályDrsnej ShaftNeznámý příchozíTen, který přežilDavid and LolaHluboko v mém srdciMacbeth in ManhattanŞaraNebezpečné podezřeníJohnova dívkaV poslední chvíliConfessions: Two Faces of EvilPach smrtiTimecopPercy & ThunderLovec stínůSmyslná orchidej 2Dítě na zakázkuDay They Came to Arrest the Book, TheEqualizerNámořní vyšetřovací služba: HawaiMěsto na kopciPrvní dámaSpravedlnost v krvi


Aktualizace osobnostního profilu Gloria Reuben: 2.11. 2023 13:22