Marcia Cross 62 let


Marcia Anne Cross se narodila 25. března 1962 v Marlborough, Massachusetts a vystudovala psychologii na univerzitě Antioch v Los Angeles. Jako mnoho dalších, i ona odjela do Los Angeles, aby zkusila štěstí a brzy na to získala roli ve filmu THE LAST DAYS OF FRANK AND JESSIE JAMES. Pak, v roce 1986, ztvárnila postavu Kate Sandersové v seriálu ONE LIFE TO LIVE, kde účinkovala do roku 1987.

Dále účinkovala v seriálech SEINFELD, ALLY MCBEALOVÁ, SPIN CITY, DOTEK ANDĚLA a mnoho dalších. Z filmů stojí za zmínku snímky ŽÍT VE STRACHU, ALWAYS SAY GOODBYE, PODZIMNÍ PREMIÉRA a ŠPATNÝ VLIV.

V srpnu 2005 magazín US Weekly zveřejnil, že se Marcia Cross zasnoubila s burzovním makléřem Tomem Mahoneym, se kterým v té době chodila 6 měsíců. 24. června 2006 si tento pár řekl své „Ano“ před 200 hosty v kostele v Kalifornii.


25.3.1962
Marlborough, Massachusetts, USA
Marcia Cross csfd

DimenzeTajemství KarmyJane the NovelaMoje potrhlá mámaPrávě PeckBankEastwickŽít ve strachuPodzimní premiéraCíl: ZeměAll She Ever WantedAlways Say GoodbyeZvrhlosti ženMother's DayM.A.N.T.I.S.Bolest a vítězstvíŠpatný vlivJust TemporaryAlmost GrownGeorge Washington II: The Forging of a NationPoslední dny Jesse JamesePros & ConsBrassMonarchTYYouth & ConsequencesQuanticoZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiZoufalé manželky


Aktualizace osobnostního profilu Marcia Cross: 11.11. 2023 09:18