Ivanka Trump 42 let


Ivanka Marie Trump je americká obchodnice, dědička a modelka. Tato dcera české modelky Ivany Trump a obchodního magnáta Donalda Trumpa je víceprezidentka společnosti "Development & Acquisitions" a porotkyně v reality show The Apprentice.

Před vstupem do rodinného podniku pracovala Ivanka Trump v Forest City Enterprises kde navrhovala diamantové šperky. Dokonce si na Madison Square otevřela svůj obchod s jednoduchým názvem 'Ivanka Trump'. Poprvé se objevila na obálce časopisu jménem Seventeen a to v roce 1997. Od té doby se stala hlavní tváří módních značek jako Versace, Marc Bouwer a Thierry Mugler.

Také pózovala pro časopisy jako Forbes, Golf, Avenue, Elle a v říjnu 2007 pro Harper's Bazaar. V roce 2007 se umístila v žebříčku Maxim Hot 100 na 83. místě. Ivanka napsala i svou vlastní knihu s názvem Trumpovy karty: Hraj abys vyhrál v práci i v životě. 25. října si vzala svého dlouholetého přítele Jareda Kushnera a v červenci 2011 se jim narodilo první dítě, dcera Arabella Rose.


30.10.1981
New York City, New York, USA
Ivanka Trump csfd

Super drbnaFrontlineBezprecedentníMy Dinner with TrumpThe Ivana Trump Story: The First WifeVICE InvestigatesŠpinavý prachyAmerican Deep StateFahrenheit 11/9Náš nový prezidentTrump @WarSoros: Quantum of DestructionThe Circus: Inside the Greatest Political Show on EarthThe Mad World of Donald TrumpBorn RichBefore They Were FamousHannityNoční Show Jimmyho FallonaWendy: The Wendy Williams ShowThe Girls Next DoorWeekend SunriseHeidi Klum: Svět modelinguThe ApprenticeThe Big Idea with Donny DeutschJimmy Kimmel Live!SunriseFox & FriendsThe ViewSidewalks EntertainmentNoční show Conana O'BrienaNoční show Davida LettermanaNoční Show  Jaye LenoeLarry King LiveEntertainment TonightToday


Aktualizace osobnostního profilu Ivanka Trump: 30.10. 2023 20:06