Grant Show 62 let


Grant Alan Show se narodil v Detroitu jako jediný syn Eda a Kathleen Showových. Vyrůstal v kalifornském San José se svou starší sestrou Kelly. Studoval herectví na Samuel Ayer Sign School a poté získal titul v divadelních vědách na kalifornské univerzitě. V závěrečném ročníku na nějakou dobu přerušil školu poté, co získal roli Ricka Hydea v RYAN’S HOPE – za kterou byl mimochodem nominován na cenu Emmy – v tomto seriálu účinkoval v letech 1984 – 1987. Poté se přestěhoval do Anglie, aby tam rok navštěvoval londýnskou Academy of Music and Dramatic Art, kde měl příležitost studovat společně s britskými mistry divadla.

Grant byl dlouho svobodným mládencem, ačkoli v průběhu své televizní kariéry chodil s několika kolegyněmi – během natáčení RYAN’S HOPE s Yasmine Bleeth a během natáčení MELROSE PLACE letech 1993 – 1996 s Laurou Leighton. Od roku 2004 je ženatý s modelkou Pollyannou Macintosh a žijí společně v domě v Beachwood Canon. Grant miluje automobilové závody, motorky a golf. Je velkým milovníkem přírody a fascinují ho vědy.


27.2.1962
Detroit, Michigan, USA
Grant Show csfd

Two Yellow LinesPět přání k VánocůmBorn to Race: Fast TrackKletba z temnotBorn to RaceSpravedlnost pro Natalee HollowayovouAll Ages NightNatalee HollowayováVíce o vztazích svobodné matkyMystery GirlNárodní bezpečnostEncryptLoupež po italskuSex a svobodná matkaAlchymistéLedMatka se vyznáPožehnaná jistotaJedMezi láskou a ctíTexasA Woman, Her Men, and Her FutonCoopersmith: Sladký pach vraždyNebezpečná plavbaKouzelná chvíleKouzelné chvíleCindy Eller: A Modern Fairy TaleDynastieDevious MaidsThe Family


Aktualizace osobnostního profilu Grant Show: 24.3. 2024 10:06