Doug Savant 59 let


Douglas Peter Savant se narodil v kalifornském městě Burbank. Svou hereckou kariéru začal malou rolí v jednom z „nekonečných“ seriálů, a to byl KNOTS LANDING s Alecem Baldvinem a Williamem Devanem v hlavních rolích. První filmové role pak přišly již v průběhu 80. let, kdy si Doug zahrál po boku Michaela J. Foxe v hrorové komedii TEEN WOLF. V roce 1986 se objevil v hlavní roli hororu TRICK OR TREAT o mrtvém metalovém muzikantovi, který se pokouší pomstít ze záhrobí prostřednictvím svého fanouška. O dva roky později se pak blýskl po boku Roba Lowe a Meg Tillly v mysteriózním romantickém thrilleru MAŠKARÁDA.

Již v 19 letech se oženil s Dawn Dunkinovou a jejich manželství trvalo až do roku 1997, kdy se rozvedli. Mají spolu dvě dcery: Ariannu Josephine a Madeline Marie. V listopadu téhož roku se Doug zasnoubil se svou kolegyní ze seriálu MELROSE PLACE Laurou Leighton, která hrála Sydney Andrewsovou, a v květnu následujícího roku se s ní oženil. V říjnu roku 2000 se jim narodil syn Jack Douglas a v září 2005 přivítali dceru Lucy Jane.


21.6.1964
Burbank, California, USA
Doug Savant csfd

April RainOpatrovnictvíRozjeď to naplnoPrasklinaPrvní výstřelDropping OutHlavní cílPrezidentova dceraTvář na zabitíGodzillaTerminalFight for Justice: The Nancy Conn StoryBonnie & Clyde: The True StoryManiac Cop III - Odznak  mlčeníAftermath: A Test of LoveKnife and Gun Club, TheShaking the TreeKrvavý surfUmění smrtiMaškarádaHanojský HiltonKoledu, nebo něco proveduTajná ctitelkaŠkolák vlkodlakOdpolední směnaRiskantní známostZelenáčPolicajtky z L.A.Špinavej JohnMacGyverNámořní vyšetřovací službaLuciferNámořní vyšetřovací služba: New OrleansZáchranáři L. A.Tým SEALAkta XCastle na zabitíHalt and Catch Fire - PC RebelovéKřižovatka smrtiNotoriousPure Genius


Aktualizace osobnostního profilu Doug Savant: 16.11. 2023 22:04