Heather Locklear 62 let


Heather Deen Locklear se narodila v kalifornském Westwoodu jako nejmladší ze čtyř dětí. Má sestry Laure a Doplen a bratra Marca. Její matka Diana byla produkční u společnosti Disney a otec William Robert administrátorem na kalifornské univerzitě. Poté, co musela na střední škole odejít ze skupiny roztleskávaček, začala navštěvovat divadelní kroužek a zjistila, že její pravou vášní je herectví. Při studiu na univerzitě začala Heather s modelingem a začala se také objevovat v reklamách.

V letech 1986 až 1993 byla provdaná za bubeníka skupiny Motley Crue Tomyho Lee, ale manželství skončilo rozvodem. V prosinci 1994 se provdala za Richieho Samboru, člena rockové skupiny Bon Jovi, ale i toto manželství skončilo v dubnu 2007 rozvodem. Z manželství s Richiem má dceru Avu Elizabeth, která se narodila v říjnu 1997.


25.9.1961
Westwood, California, USA
Heather Locklear csfd

Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson StoryHra na láskuScary Movie 5Manžel nebo milenecFlying ByČtyřicítka na krkuNora Roberts: Městečko Angels FallOrangesWomen of a Certain AgeDokonalý chlapHolky z lepší společnostiLooney Tunes: Zpět v akciOnce Around the ParkToo Many LoversRána jistotyŘeč penězKlub odložených ženShattered MindTexaská spravedlnostPád do tmyWaynův svět 2Highway HeartbreakerIluzeNebezpečná podobnostDynastie: ShledáníHer Wicked WaysVelké soustoBohatí muži, svobodné ženyJury Duty: The ComedyNávrat muže z bažinRock 'n' Roll MomMěstský zabíječOhnivé očiReturn of the Beverly Hillbillies, TheTwirlTales of the UnexpectedHuangovi v AmericeToo Close to HomeFranklin a BashNouzové přistáníMelrose Place


Aktualizace osobnostního profilu Heather Locklear: 31.10. 2023 13:02