Josie Bissett 53 let


Josie Bissett - vlastním jménem Jolyn Christine Heutmaker - se narodila v Seattlu ve státě Washington. Svou kariéru před kamerou začala ve 12 letech jako modelka v tištěných a televizních reklamách. V 16 letčch odešla z domova a přestěhovala se do Japonska, aby v 17 letech zamířila do Hollywoodu, aby si udělala jméno.

V květnu roku 1992 se provdala za svého kolegu ze seriálu MELROSE PLACE Roba Estese. V současné době se však rozvádějí a Josie žije v Seattlu se svými dvěma dětmi: synem Masonem a dcerou Mayou. Ve volném čase se Josie intenzivně věnuje tvůrčímu psaní, napsala již několik knih. Její úplně první kniha „Little Bits of Wisdom“ byla inspirovaná smrtí jejího prvního dítěte v roce 2001 a v současnosti je na trhu její třetí vydání. O dva roky později Josie vydala druhou knihu „Making Memories“, která obsahuje více než 200 rad a návodů pro rodiče, jak vytvořit bohaté rodinné vzpomínky. V roce 2008 Josie napsala a vydala svou první dětskou knihu „Tickle monster“. V současnosti pracuje na druhé dětské knize „Maya and the magic bubble gum“.


5.10.1970
Seattle, Washington, USA
Josie Bissett csfd

Sealed with a Kiss: Wedding March 6Svatební pochod 5 – Staronový přítelSvatební pochod 3: Přichází nevěstaSvatební pochod 4 – Něco nového, něco staréhoSvatební pochod 2: Staronová láskaBitva o InčchonSvatební pochodTěhotná v sedmnáctiHer Own JusticePapíroví andílciChristmas with TuckerDruhá ženaObituaryTohle u nás nedělámeOzónová díraZvuk strachuŠance na láskuDeadly VowsDanielle Steel: Hollywoodská tajemstvíMikeyPosing: Inspired by Three Real StoriesThe DoorsVražda po americkuDesideriKniha láskyPaura nel buioFantasy IslandVolání srdceMelrose PlaceThe Secret Life of the American TeenagerZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiMelrose Place


Aktualizace osobnostního profilu Josie Bissett: 1.11. 2023 03:47